'Upomoć, nemam mlijeka!'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Deleted user

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Nije bitno da li imas mlijeka ili ne vec njegova kvantiteta i kvaliteta. Meni je dijete super prihvatilo dojku i pocelo sisati. Ali nisam imala apetita prvih mjesec dana te sam bila anemicna. Svi su me uvjeravali da imam mlijeka i nek mu dajem a tako smo se samo mucili oboje. Sada vise neznam dali je plakao jer je bio gladan ili radi grceva. Jer cim sam mu pocela davati umjetno mlijeko prestao je tako plakati i oboje smo napokon poceli uzivati jedno u drugom. Zene majke slusajte svoju intuiciju uvijek ako ne zelite poslije zaliti 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.