Udarac djeteta u glavu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pepi81

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    (Anonimno) Veceras u setnji, prevelika guzva, prilazimo priko pjesackog. Vodim svoju djevojcicu i necaka od tri i po godine i ona se trzne na jednu stranu, a necak se doslovno zabije u metalni stup od semafora 😯 Odmah sam ga zagrlila, protrljala celo, ali on nije zaplaka, samo rukom protrlja i ajmo po slaju. Pojeo, prosetali, dosli doma, igra se i sve normalno, sad zaspa nakon vise od dvi ure od udarca. Nitko oko mene nije zabrinut, osim mene panicara rodjenog 😩 Treba li ga odvest na Hitnu ili je dovoljno pratiti? Je li mora zaplakat? Blaga kvrga mi se cini na celu, cilu glavu smo ispipali, ne zali se na bol.

  • Deleted user

    Broj poruka: 996

    Prijavi adminu

    Nista ti ne brini ako je on nastavio dalje ko da se nista nije desilo i jos pojeo slaju. 
    Ne juri na hitnu niti doktoru osim ako nebi poceo povracati tokom noci. 

  • Pepi81

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Ajme ja sam veliki panicar 😩 Hvala, nadam se da nece povracati. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.