'U prvim mjesecima išla sam u trgovinu samo da vidim ljude'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gugu2

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima! I ja sam bila u sličnoj situacii, samo bez psa i mačke. Ja i moja cura, sada 17 mj, pretežno smo bile same, jer tata radi pomalo svuda, trenutno u Njemačkoj. Obje bake su daleko od nas kao i ostala rodbina. Tako da potpuno razumijem sve. I fali mi puno toga, od razgovora do frizera i nekih osnovnih stvari. Ali, što je, tu je. Ljubimo se i volimo još više svakim danom 

  • Avatar bjap

    bjap

    Broj poruka: 1100

    Prijavi adminu

    Nas tata je rijetko s nama, vecinu dana radi. Nikada ga nije presvukao, okupao, izveo u setnju. Zivimo s njegovim roditeljima, svekrva mi je u pocetku pomagala, ali lagano odbijam pomoc. Isto se osjecam izolirano, premda nas je puna kuca dosade ti jedno te iste price, jos sam i cijelu trudnocu prelezala tak da je to strasno. Jednog dana cu zaboraviti pricati.

  • Avatar bjap

    bjap

    Broj poruka: 1100

    Prijavi adminu

    I da, ne smijem nikuda voditi dijete jer sta da se rasplace??? A sta da se rasplace a mene nema? Jednom su mu ad dali poludila sam!!!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.