U 4 tt debljina endometrija samo 8 mm ?!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    06. Prosinac 2016. 21:42

Drage cure,
    Molim pomoć !
    Dns mi je 32 dc, radila sam vec valjda 5 testova s ebaya, neg su bili dok dns nisam kupila u ljekarni test koji je pokazao slabi plus.
    16 dc mi je bila O, i trebala sam M dobiti 30 dc.
    Bila sam dns odmah u Petrovoj, jer su mi rekli da se javim radi uvođenja heparina kod poz testa, dr.me pregledao, rekao je da bi ta neka tocka mogla biti GV velicine 25 mm, a endometrij je samo 8 mm.!!!!!
    Poslao me vaditi betu, sutra podižem nalaz i idem s nalazom na odjel, ali ne mogu docekati do sutra.
    Endo 17 dc mi je bio 7,7 mm, i do sada je narastao samo do 8,3 mm.
    Inace radi 3 kiretaže mi je pretanki endo, prosli mj je bio 23 dc samo 6 mm, ovaj mj.sam pila litru soka od cikle i zadebljao se do 7,7 mm.
    Možete li mi reci da li xe mi T uspjeti radi takvog endo? Da li to može utjecati na negativan ishod.
    Prije nikad nisam imala problema sa endo.
    U prosloj isto neuspjesnoj T mi je u 4 tt endo bio 12 mm, a sad je samo 8 mm.

Molim neki savjet !!

mono1111
    06. Prosinac 2016. 21:51

Zabb sam napisati da sam priie 5, 6 dana dobila smeđi iscjedak, dns ga gotovo nema, pa možda to pripisujem implatacijskom.
    Prerano je mislim bilo za iscjedak koji je znak spontanog kada se vjerovatno tek jajasce ugnijezdilo, dobila sam Duphastone.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.