Trudnoća u "neplodnim" danima - prava tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Matea96

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Drage cure, žene. 
    Nova sam ovdje. 
    Imam 24 godine, divnog dečka i već dugo razgovaramo i razmišljamo o trudnoći. Zbog određenih zdravstvenih problema trudnoću moram planirati ciljano (trenutno mi je zdravstveno stanje povoljno i imam odobrenje doktora) , ali me zanima jedna informacija. 
    Zadnjih otprilike godinu dana imam redovan ciklus. Najčešće 28 dana, eventualno +, - 1 dan.
    Ovaj mjesec smo imali nezaštićeni odnos 5 dana prije očekivane menstruacije (koja bi trebala doći sutra), bez snosaja u mene. Jučer smo također ponovili, ali je svrsio u mene.
    E sad, moje pitanje je, da li je mozda bilo koja od Vas ostala trudna u “neplodnim” danima.
    Znam da je šansa malena da sam trudna, tako da ne mislim da bi do toga moglo doći i isto znam kad je vrijeme za pravljenje bebe, ali voljela bi baš vidjeti postoje li i takve šanse. 
    Cure unaprijed Vam hvala na odgovoru i čuvajte se!❤️

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.