Trudnoća pomoću donatora

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemirna_jedanaest

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Drage zene, kod supruga (29 god, a ja 37 je dijagnoza azoospermija, i pocinjemo razmisljati o donatoru jer on ima strah od igle,  i srcani  je imao, tako da ne bi mogli na punkciju, upitno je dal bi i smio, cekamo razgovor sa urologom, ali unaprijed razmisljamo i o drugim mogucnostima. Pa me zanimaju vasa iskustva. 😍😍😍😍

    Nemirna

  • Avatar Srculence3

    Srculence3

    Broj poruka: 448

    Prijavi adminu

    Pozdrav Nemirna, muževi nam imaju iste dijagnoze. MM je išao na M-TESE, i nije ništa pronađeno. Počinjemo uzimati u obzir donora, mada ćemo probati do tada sve što se može, jer kod nas je specifično što je mom mužu od 4 spermiograma u 2 bilo nešto, navodno po par spermija. Jeste se raspitivali o klinikama za donaciju? 

    👩(89) (hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑(89) Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    07/22 M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    [tickerfactory.com]

  • Predrag

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Ako treba donor , rad sam

  • donatorSperme

    Broj poruka: 12

    Prijavi adminu

    Pozdrav, ja sam  muskarac koji je spreman donirati spermu. Slobodno se javite na mail donator@mailfence.com ako imate pitanja.

  • LunwenHelp

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Generally, simpler paper assignments tend to have lower prices for writing assistance, while papers from more challenging subjects or specialized fields usually come at a higher cost. Additionally, longer papers or those with high-level requirements may command higher prices. Naturally, if you require extremely urgent paper assistance, the price will increase accordingly. Hence, students should consider their specific circumstances when choosing writing assistance services at http://www.12y.org/service/ [12y.org]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.