Trudnoća par mjeseci nakon poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena22
    11. Rujan 2022. 08:01

Dobar dan zanima me da li se neka od vas susrela sa trudnoćom par mjeseci nakon poroda. Kakva vam je bila druga trudnoća? Kolika je razlika među klincima i kako ste to sve prezivile. Kako su reagirali vaši ginekolozi? Mene čeka isto pa da se na vrijeme pripremim.. hvala

Kuki
    13. Rujan 2022. 13:54

Hej,

Evo i mene nakon 6 mj od poroda opet ostala trudna. Malena mi ima točno sad 9 mj  ja sa trudna 13+2.
    Lagano se pripremam na sve. Ona je jako dobra nisam je naučila na ruke i zna se sama zaigrat u vrtiću po sat vremena 
    malo je nosam i tako. 

🧔 43 👱‍♀️36
    🙋‍♂️ 16 🙋‍♀️13
    👶 04. 12. 2021🩷
    👶 21.02. 2023 🩷

• Malena22
    14. Rujan 2022. 13:14

Odlično, znaci nisam jedina 😂 
    Ja sam u samom početku t, reci mi da li ti je ova trudnoća lakša ili teza? Da li dižeš svoju curu redovno i do kada tako planiraš. Mene je strah da od naprezanja nešto nebi poremetila. Oni su sve teži sa vremenom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI