Trudnoća nakon pobačaja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mateya

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima, ja sam nova ovdje pa se odmah ispričavam ako negdje ima ovakva tema, ja nisam vidjela…

    Uglavnom da vas malo upoznam sa svojim životom…

    Ostala sam trudna prosle godine u 10, mjesecu beba se razvijala do 9, tjedna te je bebi stalo srce, 31.12 imala sam kiretažu,krvarila 7 dana poslje sve uredu dobila menstruciju, radila pap atest sve uredu, rekli mi da sačekam 3 mjeseca pa da opet mogu krenuti sa bebom i evo mene trudne :) 
    Trudna sam 5. tj i jako sam sretna ali sam u neku ruku i u strahu ali nadajući se da će sve biti uredu.

    e sada ono što mene zanima je kada da odem doktoru? Kada napunim 6 tjedana ili da čekam duže ili odmah, nemam pojma, neznam dali je netko imao slično iskustvo pa ako bi netko mogao da mi kaže, bila bih mu jako zahvalana.. 

    Lijep pozdrav svim mamama i trudnicama i onim budućim trudnicama..

  • Avatar Tina0208

    Tina0208

    Broj poruka: 2756

    Prijavi adminu

    dobro nam dosla mateya.. moje misljenje ja da se javis doktoru cim prije… ja sam doznala za trudnocu u petom tjednu i odmah sam se drugi dan javila doktorici. nitko mi nije rekao da je prerano..odma mi je dala upotnice za sve pretrage koje treba napraviti i otvorila mi je trudnicku knjizicu vec u 8 tjednu kad su bili gotovi svi nalazi..
    po mojem misljenju…ne postoji prerano…

    Laura 21.08.2014 :-*

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    I ja bih otisla odmah doktoru, pogotovo zato sto ti je prosla trudnoca zavrsila nazalost tako kako je. Bas kako je Tina napisala, dat ce ti uputnice za pretrage krvi i ostalo. Tako da odi ginicu po meni.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • mateya

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    hvala vam na odgovoru, bas sam danas zvala svog ginekologa, na godisnjem je do 2.5. tako da mi je rekao da tada dodjem, tada ce mi biti punih 6tj. ipak nista prije, a nebi mjenjala zato sto on zna kako je i sta bilo prosli puta.. ja cu se paziti pa cemo vidjet sta ce biti.. :) Ljep pozdrav drage mame ;)

  • Avatar Tina0208

    Tina0208

    Broj poruka: 2756

    Prijavi adminu

    ma super…samo se ti nama drzi i cuvaj trudnocu ko oko u glavi…

    Laura 21.08.2014 :-*

  • Avatar Miki42

    Miki42

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Draga Mateya! Samo bih ti poželjela puno puno sreće i šaljem ti veliki zagrljaj da se opustiš i sve će biti dobro! Mojoj bebi je isto prestalo kucat srce i još ne mogu ni pomisliti na drugu trudnoću, ali žene kao ti mi iznova pokažu da je sve moguće! Samo hrabro naprijed!!!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.