Trudnoća nakon kontracepcijskih pilula

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Monikaharmonika

    Monikaharmonika

    Broj poruka: 247

    Prijavi adminu

    Trudnoća poslije kontracepcije. Koliko ste dugo pokušavale? Kada vam je došla prva menstruacija nakon pilula?

  • Avatar Monikaharmonika

    Monikaharmonika

    Broj poruka: 247

    Prijavi adminu

    Ma evo još jedan post. Na prvom sam prerano stisnula Enter. Imam 37 god i ne osjećam se staro uopće :))
    Prije kontracepcije sam imala menstruacije u razmaku od 25-35 dana. Od 11 mjeseca ove godine prestala sam s korištenjem pilula koje sam pila 24 dana pa 4 dana pauze. Menstruaciju dobila  01.12.2017. i trajala uobičajeno 2- 3 dana. Ne koristimo nikakvu zaštitu i intimni smo često, skoro svakodnevno.(MM se ne buni uopće :))) Po cervikalnoj sluzi nisam sigurna kada su mi bili plodni dani, mislim od oko 10.12. pa nadalje. U poslijednjih par dana imam osjetljive i stršeće bradavice (inače su uvučene), trbuh mi je pomalo napet s laganim probadanjem, bez mučnina. Na nagovor  nestrpljivog M napravili smo test koji je negativan (pa naravno da i jesam trudna prerano je za  testiranje). 
    Sad ili mi se najavljuje crvena vještica za dolazak ili se događa ono što želim, hmm.
     Ima li netko tko je pio kontracepciju pa ubrzo ostao trudan, kako se osjećao, koliko je dugo trebalo do trudnoće, kako je prošla?

  • Avatar mamika3

    mamika3

    Broj poruka: 3071

    Prijavi adminu

    Ja sam bila na pilulama!Nekih 2 mjeseca nakon prestanka koristenja sam ostala trudna!Inace,ti prvi mjeseci nakon prestanka su ,kak da kazem,“najplodniji”!😂😂😂

    Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.