Trudnoca ili?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Studeni 2018. 23:09

Bok drage mame i one koje to zele postati.
    Znaci ovako zadnja menga mi je bila 26.9.2018. Tokom menge sam imala odnos i decko je svrsio u mene i ako mi je ta menga bila dosta slabija, prije nego sam dobila pravila sam test koji je bio negativan.Sada mi kasni i ako imam blage bolove u trbuhu kao da cu dobiti, sise me bole pa onda prestanu, imam jako pojacani iscjedak te moram napomenut da me dolje malo zna svrbiti.
    Zabrinuta sam da li je moguca trudnoca ili?
    Radila sam test sredinom 10 mjeseca i on je takoder bio negativan. Hvala vam na odgovorima

Vaki
    05. Studeni 2018. 21:14

Pošto si imala menstruaciju kad ste imali odnos, a onda je sve nekako osjetljivije, moguće da si  pokupila neku bakterijicu ili gljivice pa od tud pojačan iscjedak. Male su šanse da si trudna. Sretno! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.