Jutro svima :-) hvala na pozivitnim vibrama jos jednom. Vjestica nije jos stigla. Znaci 2.dan kasnjenja za sada 😍 inace su mi ciklusi oko 29-31 dana. Po kalendaru ovaj je 31 dan.
Sutra ide novi testic 😘💜
Žene ,djevojke trebam vasu pomoc najme menstruacija mi kasni 20 dana nije malo znam,jucer sam radila test koji je izgledao ovako

pa vas molim komentare jer mi sad nije jasno😯
Žene ,djevojke trebam vasu pomoc najme menstruacija mi kasni 20 dana nije malo znam,jucer sam radila test koji je izgledao ovako
pa vas molim komentare jer mi sad nije jasno😯
Mislim da test nije ispravan ili nije ispravno napravljen jer bi se crtica u malom prozorčiću trebala jasno vidjeti

Jutros to izgleda ovako,pa sad vise neznam ni sta da mislim ni dali u prvom prozorcicu vidim neku blago okomitu crticu koja stvara+ ili ne,uglavnom narucena sam kid ginica pa cemo vidjet
ivanakr, jako se slabo vidi ako i postoji crtica. a pošto ti već 20 dana kasni, crtica bi se trebala vidjeti jasno. meni se jedva vidjela crtica 4 dana prije očekivane menstruacije i onda je svakim danom bila sve tamnija i tamnija. probaj kupiti trakice u mulleru, ovaj clearblue zna loše prikazivati rezultate, one trakice su se svima pokazale pouzdane. i obavezno testiraj prvim jutarnjim urinom.
Pozz curke :)
Evo i mene sa velikom najvecom srecom na svijetu 💜 jako smo dugo cekali na ovo 💜 i hv

Naruceni smo 16.11.na 1.pregled. isto tako od sveg srca zelim svima da vam se ostvare svi plusići i da nakon 100 razočaranih minusa i raskopanih testića u nadi ugledate i svoj + 😍
Ivana kr ne znam sto bi moglo biti da vam kasni 20 dana.. meni je tako kasnila jedino kada nisam imala ovulaciju a imala sam policisticne jajnike. Javite svakako sto vam je rekao gin. I sretno 💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji