Trudnoca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ajla268
    13. Siječanj 2025. 21:28

Pozdrav drage treba mi mala pomoc 
    Menstruacija mi kasni 7 dana , danima imam kao slabe bolove u donjem dijelu stomaka,danas kad sam otisla u wc bilo je kao smedi iscjedak i stoji kako stoji,s mužem se trudim da se cuvam,nisam sigurna da li nam se omaklo,plus pijem macinu travu i vrkutu radi mikrocisticnih jajnika i radi plodnosti 
    Da li da uradim test sutra za trudnoću iako imam to krvarenje

jasamja
    14. Siječanj 2025. 08:27

Ajla268

Pozdrav drage treba mi mala pomoc
    Menstruacija mi kasni 7 dana , danima imam kao slabe bolove u donjem dijelu stomaka,danas kad sam otisla u wc bilo je kao smedi iscjedak i stoji kako stoji,s mužem se trudim da se cuvam,nisam sigurna da li nam se omaklo,plus pijem macinu travu i vrkutu radi mikrocisticnih jajnika i radi plodnosti
    Da li da uradim test sutra za trudnoću iako imam to krvarenje

Ako kasni napravite test, pa ćete znati na čemu ste. Sretno 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• SM1
    16. Siječanj 2025. 02:27

Bok cure, zanima me jel neka ima slično iskustvo..
    M mi kasni 13 dana, imam laganu bol u donjem dijelu trbuha kao pred M skoro već dva tjedna, boli me donji dio leđa, i dojke su mi otekle, mučnine mi se javljaju predvečer ili ujutro kad se probudim, umorna sam dosta, ne vjerujem da sam T, jer je odnos bio tijekom neplodnih dana, točnije 27.12 pa 30.12 , 2.12, 8.12. i 10.12 zadnji, odnos je bez zaštite do sada mi je M uvijek točna. Povraćanja nema, niti nekih drugih simptoma, osim što stalno osjećam kao da ću dobiti ali to traje i traje… danas oko 16 h sam napravila TZT iz BIPE ( one trakice) rezultat je N. Zanima me jel da ponovim opet test, jel moguce da nije očitao. Ili da pričekam još par dana?

Mareeeee3112
    17. Siječanj 2025. 15:42

SM1

Bok cure, zanima me jel neka ima slično iskustvo..
    M mi kasni 13 dana, imam laganu bol u donjem dijelu trbuha kao pred M skoro već dva tjedna, boli me donji dio leđa, i dojke su mi otekle, mučnine mi se javljaju predvečer ili ujutro kad se probudim, umorna sam dosta, ne vjerujem da sam T, jer je odnos bio tijekom neplodnih dana, točnije 27.12 pa 30.12 , 2.12, 8.12. i 10.12 zadnji, odnos je bez zaštite do sada mi je M uvijek točna. Povraćanja nema, niti nekih drugih simptoma, osim što stalno osjećam kao da ću dobiti ali to traje i traje… danas oko 16 h sam napravila TZT iz BIPE ( one trakice) rezultat je N. Zanima me jel da ponovim opet test, jel moguce da nije očitao. Ili da pričekam još par dana?

Moguce je da ste se prehladili ili nesto javite se ginekologu.

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• de1234
    17. Ožujak 2025. 22:03

Može biti prehlada bolje se javite ginekologu pa ćete znati na čemu ste. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.