Pozdrav žene, ja i partner pokušavamo već par mj ali ništa, kupila sam trakice za ovulaciju, može li mi neko malo bolje to pojasniti kako da po njima znam kada je najbolje imati odnos, hvalaaa🤰😘
Ja mislim da prvo moras dobro poznavati svoj ciklus u smislu koliko ti traje i obda se po tome ravnat kad bi zapocela s trakicama od kojeg dana..ukoliko je 28 ovulacija bi treba biti 14 ali svakko krenes ranije tipa od nekog 10 dana ciklusa pa pratis tu dr crticu koja bi trebala kako se ivulacija priblizava sve vise tamniti i ako uvatis taj period kad je ovulacija tipa unutar 24h onda ti te crtice na trakicama budu iste boja ili cak ova tkz testna bude jaca od ove dr kontrolne …to je moje skromno znanje virujen da imam forumasica koju ti to znaju tocno objasnit mozda se i nade neko pa da ti u detalje ali evo otp to je tooo i imas objasnjenja na svakom pakiranju ovulacijskih trakica..da bitna je i osjetljivost ja bi cak uzela one koje su manje osjetljive da te ne buni kod ovih isjetljivijih ta dr crtica koja se cesto zna prikazivati..eto ga..

+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji