Trudnoca

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sehii

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Drage mame
    Imam jedno pitanje…zadnja menstruacija 28.7.2023 
    Poslije tog zakazem kod doktra termin koji je trebao biti tek 28.9…
    Poslije tog dobijem krvarenje smedja sluz-pracena sa svjezom krvlju..odem na hitnu jer je to bilo prosli vikend pregledaju i kazu mi da je trudnoca 6 sedmica i da se ne vidi plod (s rijecima mozda je jos rano) posalju me kuci da se javim svom doktoru.. istog dok.nazovem u ponedeljak ispricam situaciju zakazu termin pregleda me i rece istu pricu da koristim tabelte koje su mi vec prepisali i da cekam, u slucaju jaceg krvarenja da se javim a ako ne da dodjem 22.9…
    S tim da sam sad u subotu bas jako prokrvarila i opet odem na hitnu i tamo mi recu da je trudnoca tacno 7 sedmica i da dalje nema ploda sve skupa po njegovim rijecima je za kiratazu..uz to mi kaze (mozes ostati kod nas pa cemo cekati) s tim misljenjem se nisam slozila da lezim u bolnici i cekam sta?? Danas zovem svoju doktoricu koja mi je rekla da mirujem kod kuce ako je po mojoj procjeni krvarenje manje u odnosu na subotu i da se javim u petak 22.9… eh sad mene zanima dali je moguce da zadrzim trudnocu i da ce se u petak mozda pokazati plod..
    Izvinjavam se na dugom postu ali stvarno vise nez sta da radim i ocajna sam.. mame koje su prosle kroz to razumjece😔😔

  • Avatar Garawa¤

    Garawa¤

    Broj poruka: 2525

    Prijavi adminu

    Jeste vadili betu? 
    Pretpostavljam da ste dobili duphaston za piti?
    Na žalost moje iskustvo nije bilo najbolje.. također krvarenje i na kraju sve prošlo bez kiretaze..
    Na vašem mjestu bi trazila vađenje bete i ponovila nakon dva dana da se vidi, jel raste i kako pravilno raste ili pada.. 
    Nadam se da će sve na kraju biti ok. 

    1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.