Evo pošto sam i sama već 3 put trudnica,i stvarno puno toga znam ali ima i stvari koje još uvijek ne znam i koje bih voljela podijeliti sa svim trudnicama!
Trenutno sam u 15-om tjednu,za sada dosta dobro guramo iako je na početku bilo i nekih neugodnih iznenađenja.U 2 mj.pojavilokrvarenjei bakterija te sam dobila terapiju Urogestana i klavocina.Sada sam ponovo napravila urinokulturu,nalazi su u petak pa cemo viditi jesmo li se rijesili nametnika!Nadam se da da ce sve biti OK!
Pa nije valjda da sam jedina trudnica ovdje..????daj cure,buduće mame i one koje to već jesu,javite se dijelite svoje trudničke dane,probleme,novosti,ma sve sto vam se događa u trudnoći,vjerujte brže će vam proći vrijeme brbljajući ovdje!provjereno i dokazano po treći put...
pozz....evo ovo je moja prva trudnoća....sad sam u 11-om tjednu,osim što su me na početku mučile mučnine za sad se osjećam sasvim ok....pošto mi je u urinu nađena e coli i u brisu cerviksa ureoplazma trenutno sam na antibioticima....nisam baš sretna zbog tog al opet bolje lječit na vrijeme nego da se to sve proširi....
hehe i ja sam tak gledala kad mi je rekao da ću morati piti antibiotik...i naravno čim sam došla kući na internet i traži jel itko u trudnoći tak šta pio od ljekova heheh...a i šogorica mi rekla kao da bi ti dao nešto da piješ,a što ne smiješ i što šteti bebi....tako da....baš mi je drago što su ti nalazi ok
Pozdrav drage moje trudnice
Meni je ovo prva trudnoća, sada sam u 32 tjednu, nema još dugo do kraja
od kako sam saznala da sam trudna uvijek sam po nekim forumima tražila što više informacija o trudnoći. U početku sam imala jake mučnine, toliko su me iscrpile da jedno vrijeme nisam ništa htjela jesti. Cijelu trudnoću nisam pojela možda sve oko 0,5 kg mesa,
jednostavno mi se ne jede. trudnoća mi je prošla kao po nekim fazama hranjenja:
1. suhi kruh
2. palenta ( na suho)
3. jabuke
4. jogurt, mlijeko, mliječni namazi
5. hrpe i hrpe voća i povrća
6. tu i tamo koji kolač
u jutro bih popila kavu sa mlijekom, uzela tek toliko hrane da ne skapam oko 12.00 sati i večerala oko 18.00 sati. cijelo vrijeme nisam imala želju za jelom, vjerovatno što bih po cijeli dan bila sama ( MM dolazi doma oko 17.00)
zatrudnila sam sa viškom kila i do sada sam dobila 6 kg.
Kako se vrijeme poroda približava sve me više i više hvata strah da zbog načina hranjenja nešto neće biti u redu sa bebom. A još k tome već me 10ak dana spucala neka tuga, samo bih plakala, sve me može rastužiti.
draga mariaelena mislim da nemaš razloga za brigu,moja šogorica inače nije neki ljubitelj mesa,tako da ni u trudnoći nije bila ništ bolja hehe,a evo rodila je zdravu bebu skoro 4kg tešku,a opet kažu zdravo se hranit voće i povrće,mliječni proizvodi -raznoliko,sve si to jela pa makar i u fazama,,,a da nešt nije u redu već bi ti doktor rekao...a što se tiče tog što bi plakala nisi jedina....ja sam tek na početku trudnoće ,a sad sam već razdražljiva i mogla bi plakat za svaku sitnicu pa me to malo živcira jer inače nisam tip koji plače...
Bokić... Mi u 19 tjednu. Isto se mucili od pocetka..Bakterije pa bila na antibiotiku ( cim sam cula antibiotik-panika!!!!), pa se pocela otvarati, pa imala krvarenje i tako..sad se sve nekako smirilo i duboko se nadam sretnom završetku!
Pozdrav svima! ja sam drugi put trudna i u 15 tjednu....za sada je sve ok...jedino me malo muče promjene raspoloženja....
Sortiraj odgovore
Najstariji