Lijep pozdrav, evo imam lijepu vijest, a to je da sam trudna! Izglede da sam u 5 tjednu (s obzirom da se to broji od dana zadnje menge). Zanima me kako vam je bilo kad ste saznala da ste trudne, ovo mi je prvi put, no još nisam potpuno svjesna situacije, kod ginekologa sam naručena tek za 2 tjedna :(, zanima me što sve trebam izbjegavat, osim alkohola i cigara...decko mi kaže da ubrijavam kad kažem da osjetim bebu, kaže da je prerano, jeste li vi osjetile kao da nesto u vama raste ili sam jedina haha :D
Čestitke
Ja sam odmah taj dan kad je test pokazao plusic isla vadit krv da potvrdimo i narucila se kod privatnika na uzv :D
Pokrete sam osjetila tek sa negdje 18 tjedana..
Izbjegavati alkohol, cigarete, tablete, rtg, pesticidi, kemijski spojevi (to je na prvu sto mi pada na pamet), hraniti se sto zdravije.. sto manje stresa i napora i sto vise sretnih trenutaka i uzivanja

Čestitam.
Naravno da je rano za pokrete, to sto osjetis je sirenje maternice i implantacija. Meni su simptomi poceli u sestom tjednu prije toga samo bolovi slicni menatrualnim. Neka te ginekolog naruci za pregled tamo oko sedmog tjedna, tad se vec sve treba vidjeti i srce kucati. Hrani se sto zdravije, ali ako imas zelju za necim priusti si u umjerenoj mjeri, izbjegavaj alkohol i cigarete, kofein, lijekove. Sretno i hrabro!

👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sad ti je beba velika nekoliko milimetara tako da je ne mozes osjetiti Tek u 4-5 mjesecu. Ja sam bebu osjetila tek u 19 tt.
Lijep pozdrav, evo imam lijepu vijest, a to je da sam trudna! Izglede da sam u 5 tjednu (s obzirom da se to broji od dana zadnje menge). Zanima me kako vam je bilo kad ste saznala da ste trudne, ovo mi je prvi put, no još nisam potpuno svjesna situacije, kod ginekologa sam naručena tek za 2 tjedna :(, zanima me što sve trebam izbjegavat, osim alkohola i cigara…decko mi kaže da ubrijavam kad kažem da osjetim bebu, kaže da je prerano, jeste li vi osjetile kao da nesto u vama raste ili sam jedina haha :D
Čestitke na + 😊, to je još jedna ljetna beba., pa nam se slobodno pridruži na toj temi 👏👏

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji