Trudna sam!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • skrobac
    04. Studeni 2019. 13:12

Lijep pozdrav, evo imam lijepu vijest, a to je da sam trudna! Izglede da sam u 5 tjednu (s obzirom da se to broji od dana zadnje menge). Zanima me kako vam je bilo kad ste saznala da ste trudne, ovo mi je prvi put, no još nisam potpuno svjesna situacije, kod ginekologa sam naručena tek za 2 tjedna :(, zanima me što sve trebam izbjegavat, osim alkohola i cigara...decko mi kaže da ubrijavam kad kažem da osjetim bebu, kaže da je prerano, jeste li vi osjetile kao da nesto u vama raste ili sam jedina haha :D

Valkris
    04. Studeni 2019. 14:35

Čestitke 
    Ja sam odmah taj dan kad je test pokazao plusic isla vadit krv da potvrdimo i narucila se kod privatnika na uzv :D
    Pokrete sam osjetila tek sa negdje 18 tjedana..
    Izbjegavati alkohol, cigarete, tablete, rtg, pesticidi, kemijski spojevi (to je na prvu sto mi pada na pamet), hraniti se sto zdravije.. sto manje stresa i napora i sto vise sretnih trenutaka i uzivanja 

🌸TiKiDi🌸
    04. Studeni 2019. 15:49

Čestitam. 
    Naravno da je rano za pokrete, to sto osjetis je sirenje maternice i implantacija. Meni su simptomi poceli u sestom tjednu prije toga samo bolovi slicni menatrualnim. Neka te ginekolog naruci za pregled tamo oko sedmog tjedna, tad se vec sve treba vidjeti i srce kucati. Hrani se sto zdravije, ali ako imas zelju za necim priusti si u umjerenoj mjeri, izbjegavaj alkohol i cigarete, kofein, lijekove. Sretno i hrabro! 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

04. Studeni 2019. 21:05

Sad ti je beba velika nekoliko milimetara tako da je ne mozes osjetiti  Tek u 4-5 mjesecu. Ja sam bebu osjetila tek u 19 tt.

Mirtasiric1
    07. Studeni 2019. 13:39

skrobac

Lijep pozdrav, evo imam lijepu vijest, a to je da sam trudna! Izglede da sam u 5 tjednu (s obzirom da se to broji od dana zadnje menge). Zanima me kako vam je bilo kad ste saznala da ste trudne, ovo mi je prvi put, no još nisam potpuno svjesna situacije, kod ginekologa sam naručena tek za 2 tjedna :(, zanima me što sve trebam izbjegavat, osim alkohola i cigara…decko mi kaže da ubrijavam kad kažem da osjetim bebu, kaže da je prerano, jeste li vi osjetile kao da nesto u vama raste ili sam jedina haha :D

Čestitke na + 😊, to je još jedna ljetna beba., pa nam se slobodno pridruži na toj temi 👏👏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI