Treci obrok???

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Tinna1410

    Tinna1410

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima, 
    imam pitanje vezano za kako naslov kaze treci obrok..
    Mali mis ce sada 7 mj, imamo vec dva obroka dnevno, jedan u 9 h ujutro, drugi u 13 h popodne i sad me muci ovaj obrok u 17 h popodne. Naime ostali obroci su bocica Novalac 2 bas taj u 17 h, pa u 21 h i onda u neko doba noci od 4 h ujutro do 7 i pol papa trecu bocicu..i to smo na 5 obroka dnevno..problem mi se javlja sa zadnjom bocicom jer ona u 17 h ga poprilicno zasiti i ne zeli jesti onu zadnju ili pojede pola..dali da uvedem treci obrok npr 150 ml ad sa rizinim pahuljicama ili zitaricama pa da ga mozda slabije zasiti ili da i dalje radimo ovako..s drugim obrocima smo poceli sa 4,5 mj i to laganini na preporuku predijatrice, ali i on je sve to prihvatio jako dobro i jako brzo, tako da sa 6 mj smo vec bili na dva obroka, ujutro voce sa keksom, popodne povrce + neki “prilog” krumpir i sl..molim vas pomozite mi jer znam da je mozda prerano za treci, ali ni ovako ne ide bas kako bi trebalo..
    Hvala vam 

    Ljubav najveca 7.7.2014.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.