Trebamo li se svađati pred djecom?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar sententia

    sententia

    Broj poruka: 16

    Prijavi adminu

    mi imamo djevojčicu od 2,5 godine i baš mi je izazvao osmijeh ovaj članak - i kod nas je, do detalja, sve isto :) mislim, također, isto - i ljutnja i nervoza i frustracija je emocija i mislim da je važno da dijete nauči kako se i sa tim može izaći na kraj, te da to također ne znači manjak ljubavi, nježnosti ni radosti. mislim da djeca ne bi trebala biti pod “staklenim zvonom”. 
    ovo naravno podrazumijevam uz jasne granice. također, dijete ne bi u svađama trebalo birati stranu ili se osjećati isključeno, kao niti uvučeno u međusobna natezanja. tu je, kao i u svakom segmentu odgoja važan balans. ukoliko je neki brak pred svojim krahom i dijete više ne može vidjeti dobre strane roditeljskog odnosa, ne bi trebalo gledati ni svađe. ako nema smislenog kraja, čak poučnog, stvari bi trebale biti udaljene od djeteta.

  • Nutella

    Broj poruka: 315

    Prijavi adminu

    slazem se da im treba pokazati sve emocije ali ne pretjerano da nebi pogresno shvatili.u svemu postoje granice.nas se maleni boji kad malo povisimo ton jedno na drugo,i obicno brani mamu.cak i u igri s njim nas se dvoje ´´fizicki borimo´´  a on bi plakao sto se tucemo.onda prestanemo da nebi imao strah.

    Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru….

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.