Trebam vase misljenje!!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ljuba

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Lijepi pozdrav drage mame, ja sam ovdje nova.. i ovo mi je prva trudnoca.
    Imam pitanje za vas, i zanima me jel bio neko od vas u slicnom problemu.
    Dakle, prije dva dana radila dam test za trudnocu koji mi je pokazao da je pozitivan, istog dana otisla sam svom ginekologu, koji mi je izvadio krv i napravio vaginalni ultrazvuk, na ultrazvuku je vidio tockicu od 1.3mm i nije bio siguran jel se radi o trudnoc.
    sutra ujutro je dobio rezultate krvi koji su pokazali da je betahcg 5.9 sto znaci da je pozitivno na trudnocu. istog dana popodne dobila sam krvarenje isto kao kad dobijem menstruaciju. danas 
    ujutro sam isla u prvu ljekarnu i kupila 3 testa za trudnocu koja su mi pokazali pozitivno, poslje toga otisla sam kod drugog ginekologa koji mi je radio vaginalni ultrazvuk i rekao da ne vidi nikakvu trudnocu.
    pa sad o cemu se tu radi,jel mozda prerano da se ista vidi ili ipak nisam trudna?

  • Avatar Green

    Green

    Broj poruka: 170

    Prijavi adminu

    Zasto si otvorila dve iste teme? 😮

    [lilypie.com]

  • Avatar Sara 🌸

    Sara 🌸

    Broj poruka: 1979

    Prijavi adminu

    Green

    Zasto si otvorila dve iste teme? 😮


    😂

    04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.