Trebam li djetetu pomagati oko domaće zadaće?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Još nemam školarca ali sigurno da prvašiće treba treba podsjetiti i naučiti da se ima obaveza pisanja zadaće, biti prisutan prvih tjedana dok dijete obavlja svoje zadatke iz zadaće, također ako i kasnije negdje zaškripi treba uskočit objasnit i tako to al sam u pravilu mišljenja da je gradivo u školama prilagođeno uzrastu i da nikakvih velikih intervencija roditelj ne bi trebao imati u djetetove zadaće. Najveći zadatak je da se dijete nauči i pripremi na tu odgovornost a to kreće od puno mlađih dana. Ne znam kako ostali ali ja se grozim mama koje čitaju lektiru umjesto djeteta, pišu sastavke, crtaju i ama baš sve izrađuju što bi trebalo dijete. Ne znam što misle kakvu poruku time šalju svom djetetu???

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.