Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    22. Svibanj 2021. 10:27

Bas sam sad isla gledat na kalendar. Od prosle trudnoce 2 mj . 2020 imali smo odnose 6dc 7 dc 9 dc 12 dc 14 dc i 17 dc. I tada nam se ulovilo . Nazalost bligted ovum bio. Al hocu rec da nije toliko niti bitno pokrivat bas svaki dan , kad ono hoce da se ulovi ulovit ce se. Kao i daleke 2019 kad se sjetim 1 jedini odnos u mjesecu jer je muz bio na terenu radio  niti slutila.da.ce se ulovit kad ono plusic. Opet nazalost spontani. Al eto hocu rec koliko god se mi trudile to se jednostavno desi kad ce ono a ne kad hocemo mi 🤷‍♀️ i svih mojih 6 puta sto sam ugledala plus svaki mj drugaciji odnosi. Naravno ciljani recimo u plodne dane al bez ikakve logike . A simptomi da ne govorim 🤣. Cisti pms svaki put .

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Kamilica ♡
    22. Svibanj 2021. 10:54

Ina85 u pravu si, nekad je dovoljno jedan put u mjesecu. Moja prijateljica je sa 37 godina ostala trudna neplanski, imali odnos jedan put u mjesecu. Ona i zaboravila na to. 😅 A za spermice sam cula da nije dobro svaki dan, nego svako drugi. Da se obnove. Ionako oni mogu preživjeti 48 h unutra. Tako kazu 🙈

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Samoja6
    22. Svibanj 2021. 11:22

kamilicaaa

Ina85 u pravu si, nekad je dovoljno jedan put u mjesecu. Moja prijateljica je sa 37 godina ostala trudna neplanski, imali odnos jedan put u mjesecu. Ona i zaboravila na to. 😅 A za spermice sam cula da nije dobro svaki dan, nego svako drugi. Da se obnove. Ionako oni mogu preživjeti 48 h unutra. Tako kazu 🙈

Bogami ovi očito nisu preživili! 😂😂 Test negativan! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Ameliee
    22. Svibanj 2021. 12:18

Pozdrav svima! 👋
    Evo me Lozice moja draga, svaki puta kada krenem čitati nešto mi iskrsne i nikako ne uspjevam uloviti vremena da se javim. 🙈 Sada sam se još posvađala sa svojim tudumom, digla ruke od svega, neka malo za promjenu on rinta, a ja se ubacila pod dekicu s malenom, kiša rominja i reko idem malo vidjeti šta ima novo kod mojih dragih cura. 💕

BuffyJelenko i Jagodice nadam se da su vam svi nabrojani simptomi znak da ste TIĆNU!! 🤞🥰❤️
    Nes napokon odbrojavanje, držim fige da je ovaj ciklus dobitan i da ćeš ubrzo popiškiti pozitav testić. 🤞❤️
    Lozice ponedjeljkušo moja! 😘 Ja ta dva dana što radim zovem vremenom prilagodbe i ne ubijam se u pravilu od posla (ukoliko mogu, a gotovo si uvijek napravim da mogu)... 😂😂 Četvrtak iliti mali petak ruuulz!! 🤟😂
    Lori draga, znam da te tombofilija iznenadila, ali mislim da je dobro da znaš na čemu si i da je riječ o nečemu što je moguće staviti pod kontrolu. Drago mi je da si danas bolje i ostani tako, jaka si ti žena, izdržati ćeš sve za svoju bebicu i zato će sve na kraju biti ok. Drži se i šaljem ti jednu ooogromnu pusu i zagrljaj! 😘❤️
    Bebac9697 potpisujem sve što su ti cure već rekle. Držim fige da je ipak T u pitanju! 🤞🤞
    Amy jesi piškila danas??? 🤞🤞
    SamoJa žao mi je zbog negativnog testa, možda je još uvijek prerano. 🤞 Koliko sam shvatila da si cca. 11 dpo?
    Marinci kako si, kako se osjećaš? Planiraš piškiti uskoro? 🤗
    Ina slažem se s tobom u potpunosti, mi se možemo truditi, taktizirati, ma čuda izvoditi, ali će uspjeti kada ono bude htjelo tako. 

Kod mene ništa novoga, M još nije stigla, tu i tamo neko probadanje dođe i prođe, pratim do kraja sljedećeg tjedna razvoj situacije pa zovem gin da vidimo što se kod mene događa

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Samoja6
    22. Svibanj 2021. 12:20

Ameliee

Pozdrav svima!👋
    Evo meLozicemoja draga, svaki puta kada krenem čitati nešto mi iskrsne i nikako ne uspjevam uloviti vremena da se javim.🙈Sada sam se još posvađala sa svojim tudumom, digla ruke od svega, neka malo za promjenu on rinta, a ja se ubacila pod dekicu s malenom, kiša rominja i reko idem malo vidjeti šta ima novo kod mojih dragih cura.💕

Buffy,JelenkoiJagodicenadam se da su vam svi nabrojani simptomi znak da ste TIĆNU!!🤞🥰❤️
    Nesnapokon odbrojavanje, držim fige da je ovaj ciklus dobitan i da ćeš ubrzo popiškiti pozitav testić.🤞❤️
    Loziceponedjeljkušo moja!😘Ja ta dva dana što radim zovem vremenom prilagodbe i ne ubijam se u pravilu od posla (ukoliko mogu, a gotovo si uvijek napravim da mogu)…😂😂Četvrtak iliti mali petak ruuulz!!🤟😂
    Loridraga, znam da te tombofilija iznenadila, ali mislim da je dobro da znaš na čemu si i da je riječ o nečemu što je moguće staviti pod kontrolu. Drago mi je da si danas bolje i ostani tako, jaka si ti žena, izdržati ćeš sve za svoju bebicu i zato će sve na kraju biti ok. Drži se i šaljem ti jednu ooogromnu pusu i zagrljaj!😘❤️
    Bebac9697potpisujem sve što su ti cure već rekle. Držim fige da je ipak T u pitanju!🤞🤞
    Amyjesi piškila danas???🤞🤞
    SamoJažao mi je zbog negativnog testa, možda je još uvijek prerano.🤞Koliko sam shvatila da si cca. 11 dpo?
    Marincikako si, kako se osjećaš? Planiraš piškiti uskoro?🤗
    Inaslažem se s tobom u potpunosti, mi se možemo truditi, taktizirati, ma čuda izvoditi, ali će uspjeti kada ono bude htjelo tako.

Kod mene ništa novoga, M još nije stigla, tu i tamo neko probadanje dođe i prođe, pratim do kraja sljedećeg tjedna razvoj situacije pa zovem gin da vidimo što se kod mene događa

Tako je! Još uvijek osjetim lagane grčeve, ali manje nego zadnjih dana... A neznam, možda je rano, a možda i ne bude ništa... Vidjet ćemo! 🤔 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Ameliee
    22. Svibanj 2021. 12:53

Samoja6

Ameliee

Pozdrav svima!👋
    Evo meLozicemoja draga, svaki puta kada krenem čitati nešto mi iskrsne i nikako ne uspjevam uloviti vremena da se javim.🙈Sada sam se još posvađala sa svojim tudumom, digla ruke od svega, neka malo za promjenu on rinta, a ja se ubacila pod dekicu s malenom, kiša rominja i reko idem malo vidjeti šta ima novo kod mojih dragih cura.💕

Buffy,JelenkoiJagodicenadam se da su vam svi nabrojani simptomi znak da ste TIĆNU!!🤞🥰❤️
    Nesnapokon odbrojavanje, držim fige da je ovaj ciklus dobitan i da ćeš ubrzo popiškiti pozitav testić.🤞❤️
    Loziceponedjeljkušo moja!😘Ja ta dva dana što radim zovem vremenom prilagodbe i ne ubijam se u pravilu od posla (ukoliko mogu, a gotovo si uvijek napravim da mogu)…😂😂Četvrtak iliti mali petak ruuulz!!🤟😂
    Loridraga, znam da te tombofilija iznenadila, ali mislim da je dobro da znaš na čemu si i da je riječ o nečemu što je moguće staviti pod kontrolu. Drago mi je da si danas bolje i ostani tako, jaka si ti žena, izdržati ćeš sve za svoju bebicu i zato će sve na kraju biti ok. Drži se i šaljem ti jednu ooogromnu pusu i zagrljaj!😘❤️
    Bebac9697potpisujem sve što su ti cure već rekle. Držim fige da je ipak T u pitanju!🤞🤞
    SamoJažao mi je zbog negativnog testa, možda je još uvijek prerano.🤞Koliko sam shvatila da si cca. 11 dpo?
    Inaslažem se s tobom u potpunosti, mi se možemo truditi, taktizirati, ma čuda izvoditi, ali će uspjeti kada ono bude htjelo tako.

Tako je! Još uvijek osjetim lagane grčeve, ali manje nego zadnjih dana… A neznam, možda je rano, a možda i ne bude ništa… Vidjet ćemo! 🤔

Ma vjerujem da je još rano, stigne to još biti plus, ne odustaj još od ciklusa. 💪  Jedino što je zeznuto što ti grčići mogu biti i simptomi M i simptomi T pa ne možeš biti pametan, ali jako jako se nadam da je kod tebe T u pitanju! 🤞🤗

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Samoja6
    22. Svibanj 2021. 13:04

https://ibb.co/syjMg0t
    Izvadila sam ga iz "moje kantice" kao što i uvijek radim... 😂😂
    E sad... Ja kad sam vidjela da nema ništa, odmah sam ga ubacila u kanticu (nisam čekala)... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Marinci
    22. Svibanj 2021. 13:38

Lori🍀

Jutro cure😘
    Danas sam vec malo bolje.
    Anci, Ri, Bambinahvala vam❤
    Bebacja bi na tvom mjestu digitalac napravila jer ti dosta vec kasni. Nadam se da je trudnoca u pitanju🤞 Javi nam svakako.
    Lunalunai Bambinameni se cini da je to puka sreca, jednostavno se treba sve poklopiti i ponekad dode kad se najmanje nadamo. Drzim fige za brzi plusic kod obje🤞🤞
    Rionda cekamo s tobom "pravi" pregled. Super da si pozitivna, samo hrabro🍀 Jedva cekam da nam javis da je sve super 🤗

Lori ma sve će biti dobro ♡♡♡♡♡♡♡♡

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Marinci
    22. Svibanj 2021. 13:39

Ina85

Bas sam sad isla gledat na kalendar. Od prosle trudnoce 2 mj . 2020 imali smo odnose 6dc 7 dc 9 dc 12 dc 14 dc i 17 dc. I tada nam se ulovilo . Nazalost bligted ovum bio. Al hocu rec da nije toliko niti bitno pokrivat bas svaki dan , kad ono hoce da se ulovi ulovit ce se. Kao i daleke 2019 kad se sjetim 1 jedini odnos u mjesecu jer je muz bio na terenu radio niti slutila.da.ce se ulovit kad ono plusic. Opet nazalost spontani. Al eto hocu rec koliko god se mi trudile to se jednostavno desi kad ce ono a ne kad hocemo mi 🤷‍♀️ i svih mojih 6 puta sto sam ugledala plus svaki mj drugaciji odnosi. Naravno ciljani recimo u plodne dane al bez ikakve logike . A simptomi da ne govorim 🤣. Cisti pms svaki put .

Ja prvi put od jednog puta i nikako nije bilo planirano,a sad ni od svakoga dana nista 

👦38👩32

Marinci
    22. Svibanj 2021. 13:41

Ameliee

Pozdrav svima!👋

Ejjjjj,evo ja neću piskiti nisam ni kupila test,bolje kupit sta konkretno nego bacati testice u smeće pa vaditi hahahahqhhqhqhahah

👦38👩32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.