Draga Traveller, u moru današnjih tuznih vijesti i potresnih slika, tvoja vijest me baš obradovala, onako od srca. Želim ti puuuno sreće, nek te tvoj dragi pazi i mazi i nadam se da ćemo ti se sve uskoro pridružiti u jesenskim bebama.
Koja godina cure moje, ali trebamo ostat pozitivne i čuvajte se. Ja sam danas baš potresemo pogotovo od brige jer imam puno dragih ljudi u Zagrebu. No sve je dobro prošlo. Ali imam i vas ovdje i najdivnija smo podrška jedna drugoj a to je u ovim trenucima najvažnije ❤🥰
Ajmo još plusića ➕➕🥳
Lucija 16.12.2021.💗
Traveller podijeli sa nama svoje simptome i kada ste hopsali hehe
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
U ovakvim trenutcima covjek shvati koliko zapravo ima, i koliko zapravo treba biti zahvalan! Sreca je zaista u malim stvarima, malim trenutcima koje vrlo cesto uzmemo zdravo za gotovo. Nekad bi se bas napljuskala. Neka ste mi sve zive, zdrave i na sigurnom. ❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Cure čestitam, neka sve bude kako treba.. Lijepe vijesti :)
👱♀️ 30g.
folna, ciklusi 33 do 36
Pokušavamo od 12/2020
Tko piškiii samnom 31. ;)
👱♀️ 30g.
folna, ciklusi 33 do 36
Pokušavamo od 12/2020
Tko piškiii samnom 31. ;)
Ja piskim ako sutra ne dobijem. 🙃 Ima nas nekoliko na listi
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Piskim i ja 31. 12 digitalac.ne vjerujem svojoj crti. Presvjetla je.ja i Traveller imamo isti dpo i njezina je puno tamnija
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Evo padobranca koji zeli cestitati dragoj Traveller, pa draga cestitam ti od ❤ uljepsala si nam svima ovaj grozan dan! Uzivaj sada i baci trudnicke prasine💫
Piskim i ja 31. 12 digitalac.ne vjerujem svojoj crti. Presvjetla je.ja i Traveller imamo isti dpo i njezina je puno tamnija
To može znaciti da je ona imala prije implantaciju, nemoj se samo zivcirati...sve ce biti dobro na kraju vidjet ćeš
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Traveller imaš li ti možda LH trakicu da piškiš...da vidimo jel tvoja pozitivna...ja sam danas piskila pa je daleko od pozitivne
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Sortiraj odgovore
Najstariji