Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lovely
    28. Siječanj 2021. 08:59

Leah

Lovely i ja vidim sjenicu 😍😍😍 drzim fige da je to to i da bude lijepa crta za dan dva, koji si dpo?

16 dpo...ma vidjet ćemo ajde. Ja mislim da nije, ali zato će biti iduci mjesec 🤪

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Leah
    28. Siječanj 2021. 09:01

Meni evo meni umjesto vjestice krenula krv iz nosa, o zivote robijo 🤷

lovely
    28. Siječanj 2021. 09:04

Leah ja sam čitala da je krv iz nosa siguran simptom trudnoće tako da 🤗 jesi inače sklona tome??
    Moram priznati da sam se baš nasmijala na ovu nezgodu s testom😅

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Leah
    28. Siječanj 2021. 09:07

lovely

Leah ja sam čitala da je krv iz nosa siguran simptom trudnoće tako da 🤗 jesi inače sklona tome??
    Moram priznati da sam se baš nasmijala na ovu nezgodu s testom😅

Nikad u zivotu prije, ali cini mi se ko da je neka zilica u nosu pukla nije onak bas tecna krv,prvi put cujem da je to moguc simptom, ohohoho bas me sad to razveselilo. 
    Ma jooj smijem se sama sebi i paralelno sam ljuta jer sam baksuz. Cekam da se osusi (valjda ce do navecer koliko sam ga okupala🤦) pa da vidim ima li sta, makar ga smatram neispravnim i ici cu kupit novi danas.

▪Marty
    28. Siječanj 2021. 09:35

jutro curke..

Lovely ❤❤❤ nek samo tamniiii
    Leah hehe ma desava se, kupi novi test drzim ti figiceeee 🤞🏻 cekamooooo  ❤
    Sanjalica i tvoj plusić svi željno iščekujemo
    Divna 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    28. Siječanj 2021. 09:38

t.loza 🔜🤰

pridružujem se i grupi cura sa 🔜🤰, nek nam donese sreću 😁 baš me obuzela neka pozitiva i nabrijana, kao ja sam sad odlučila ovaj mjesec ostat trudna i to je to, kraj priče, nema mjesta raspravi i drukčijim ishodima 😂

tloza to je to ženo! 💪 pridružujem ti se ako me primaš u klub pozitivnih, nabrijanih i uskoro trudnih

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    28. Siječanj 2021. 09:44

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Sanjarka88 🐰

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Sanjarka88 🐰

Jutro cure 🤗
    Uh sta je hladno, smrzla mi stakla na autu, nisam navikla 😅
    Moja tempica se digla, cekam da ff potvrdi o za 2 dana pa odbrojavamo 🥳
    Lovely draga ja tu vidim neku sjenu, ne vidis uzivo 🤔
    Amy zasto te obeshrabrio minus na 8dpo? Na 8dpo nema sta bit nego minus
    Divna, Sunshine kako je kod vas?
    Maša, Anci?

hej draga, evo umirem od bolova hoces dole ili kicma, tipicni znakovi nadolazece glupace
    ali ok, bude vec

A valunge?

jucer popodne mi je onako bilo odjednom vruce i poslije stalno hladno
    al po noci jos nista, inace se znam probuditi mokra
    mislim da mi se sve nesto pobrkalo jer i sise onako nista, kako budu sad su kao dvije sakice jada 😅😅 uvjerena sam da se sprema glupaca taman za vikend jer kad pogledam dobitni ciklus imala jesam dole bol a sasvim tupa i lagana a ovo brate mili kida sve zivo
    bila bi najsretnija da su blizanci ili trojke pa da se namjestaju hahahah ali ako ne ovaj ciklus bude vec iduci
    jedem cokolade kao da ce ju nestati sa planete tako da tipicno predmenstrualno stanje

posto nisi navikla na smrznutu sajbu, uzmi i ono za naspricat da ti ju odmah odmrzne, spas jer se ne moras smrzavat i cekat

Anci šaljem jedan virtualni zagrljaj! ❤

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Divna 🎀
    28. Siječanj 2021. 09:44

Leah i Lovely, obavezno ponovite testove, mirise na plusic 🤞🤞🤞

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

LazyO
    28. Siječanj 2021. 09:46

Lovely daj probaj sad škicnuti test 😂🙏
    Sanjalica najbolje napravi test. Mora biti plus, ali kao što cure kažu- bolje znati i da je minus. Al ja jedva čekam tu debelu crtu vidjeti 😁😁
    Leah hahahahha. To samo na filmovima uspije 😂😂

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

28. Siječanj 2021. 09:56

Lovely ja vidim crticu! Nadam se da je to to i da ce tamniti 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.