Drage mame trebala bih informaciju koliko se plaćaju tete čuvalice u Zg? Beba mi ima 14 mjeseci, hoda i jede sam, u prosjeku 8-10 sati dnevno. Razgovarala sam sa jednom gospođom i ona traži 30kn/h što je too much jer ne bih ju mogla ni od svoje plaće isplatiti..
To i mene zanima!!! Pratim :-) još nismo odlučili je li bolje plaćati po satu ili dogovoriti fiksni iznos.... jer, nekad će nam trebati 6 sati, a nekada i 10... s tim da nama treba netko isključivo za cuvanje, znači bez pranja, peglanja, ciscenja,...
Mislim da je bolji fiksno jer po satu može ispasti stvarno puno. Po drugim portalima sam vidjela da se cijena kreće između 2500 i 3500 u Zg
Mislim da je bolji fiksno jer po satu može ispasti stvarno puno. Po drugim portalima sam vidjela da se cijena kreće između 2500 i 3500 u Zg
Mi plaćamo 20kn po satu, s time da nekad čuva sve tri cure, a nekad samo najmlađu. Dok smo imali samo jedno dijete plaćali smo 10kn/h. Nama više odgovara taj način, jer muž radi u smjenama pa nam ne teba čuvanje svaki dan. Teta čuvalica nam je mlađa cura i to nam odgovara jer se iga s njima, ide u šetnje i rado ih čuva ako mi poželimo navečer izaći van. Moje iskustvo sa starijim gospođama je da baš i nisu fleksibilnee što se tiče čuvanja i rijetko pristaju na "noćno" čuvanje, pa makar to bilo i jednom u dva-tri mjeseca
Ja sam našla preko stranice Dadilje.info. istini za volju tražilica im je katastrofa, ali uz malo truda dođđe se do onoga što želiš
ja trazim ''posao'' dadilje....volim djecu,obožavam biti u njihovom društvu,imam iskustva u čuvanju,te tražim ako ništa drugo 10kn/h ukoliko je jedno,a ako su 2 pa na dalje 15kn/h,prema potrebama bi i navečer čuvala dok malo mama i tata provode ''svoje'' vrijeme,...
neki dan mi se javila majka,3 djece,7mj,3 i 5 g za cijeli mjesec mi ponudila 1400 što zaista za 3 djece cjeli mjesec,svaki dan po 8h ipak malo premalo,
znam da sam mlada,ali malog anđela želim baš sada! <3
Sortiraj odgovore
Najstariji