Termini poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrich93
    18. Travanj 2014. 20:31

eto drage moje, meni je termin danas al jos smo u komadu i nedamo se van :D

antonio
    19. Travanj 2014. 06:15

Petrich93 jos malo pa ces vidjeti svoje malo zlato zelim ti svu srecu na porodu i da ti ne traje dugo sretno na porodu,evo ja jucer bila na pregledu i nije mi sa 100 posto sigurnoscu mogla rec ali mogla bi bit curica kod mene.

petrich93
    19. Travanj 2014. 08:38

hvala vam surke, eto ja gibam za petrvu na pregled al mislim da cemo ostat jer cijelu noc su me bolovi šorali a i mislim da mi je čep opao ujutro :D

Tejuska♡
    19. Travanj 2014. 08:59

Petrich zelim ti svu srecu da ti porod bude brz i lagan i da brzo vidis svoga andela 
    Antonio jos uvijek se nista ne vidi kod tebe nadamo se curici hihi

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

antonio
    19. Travanj 2014. 10:27

Teya2803 doktorica je rekla da njoj se cini da je curica ali da nije bas sto posto sigurna.Petrich93 sretno ako ti je sluzni cep pukao to znaci da je porod blizu.

chocolate
    19. Travanj 2014. 10:40

Petrich sretno i javi se kad stigneš.. 

Jela2
    19. Travanj 2014. 11:13

10.7.2014, tako pise i u knjizici, a na zadnjoj kontroli ginekolog kaze 5.7.2014  <3  :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.