Tenisice, trenirka, majica i jakna za školarca su najmanje 450 kn

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar maja_zmaja

    maja_zmaja

    Broj poruka: 10

    Prijavi adminu

    Zaboravljate na Lidl, sa vrlo dobrom kvalitetom pamuka, odličnim cijenama, samo treba pratiti kad im ide dječiji asortiman i uloviti brojeve. ja za bebicu uspijem sve kupiti po stvarno sitnim cijenama, a robica je peri deri… nema razlike u bojama ni nakon 40 pranja… :)

  • lucija8

    Broj poruka: 67

    Prijavi adminu

    kad se to pomnozi x 2 skolarca,i jednim vrticancem bude svasta hehe.Kupujem na akcijama,i onda bude nekako izdrzljivo.Recimo ciciban starke su bile 117 kn.Uvijek znam markirane stavri uzet na akcijama i dugo mi traju.Ali da je skupo,skupo je.Uopce ne znam kako ljudi prezive sa vise od jednog skolarca.dajem primjer,samo za njih 2 sam dala 8
    00kn za osnovne stvari.knjige besplatne.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.