Studentice trudnice - novčana pomoć i ostali upiti

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frida13
    07. Kolovoz 2022. 09:54

Pozdrav,
    Koliko sam ja shvatila sa stranica hzzo redovne studentice primaju porodiljnu naknadu kao i nezaposleni, za nekakve dodatne potpore nisam nista nasla..
    Ja sam sad na kraju studija, ostao mi je jedino diplomski i u nedoumici sam da li bi mi bilo pametnije upisati apsolventsku ili diplomirati i prijaviti se na biro? Zbog zdravstvenog i ostalih beneficija pa ako netko ima kakav savjet bila bih zahvalna 🥰
    I čestitam ti na trudnoci❤️

3/23🩷
    6.5.2027. 🐣

INA 🧸
    07. Kolovoz 2022. 12:52

Studentice primaju istu naknadu kao i nezaposlene zene. Na tebi je da vidis dal ces uspjeti uz trudnocu i bebu poloziti sve sta trebas, al naknada ti je ista neovisno o tome dal pauziras. Pauzirat mozes godinu kad si trudna i godinu kad si na porodiljnom.

🧔31 👩30 🧒4 👶1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI