Steznik poslije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • miky28
    04. Svibanj 2015. 15:30

Zanima me jeste li nosile steznjak poslje poroda. Ako jeste koji! Naime ja nisam jel sam htijela dat vremena tijelu da dođe sebi poslje trudnoce i poroda. Sad je vec proslo 3 ipo mijeseca,  beba je veca i mozemo duze setat, uvela sam tjelovjezbu, ali laganu posto dojim. Sad se dvoumim za steznjak. Ovi kvalitetniji su malo skuplji, a nije bas da sam u situaciji dat 400, 500 kn za nesto, ako to nepomaze bas. Unaprijed zahvalna na odgovoru! 

Pilici
    04. Svibanj 2015. 16:11

Bok 
    Ja sam si priuštila prije trudnoce steznjak u obliku majice oko 300kn u triumphu. Kad sam rodila kupila mi je mama jos i gaće steznjak medutim ovaj kao majica mi je bio puno bolji. Imas ih i u lidlu a nisu tako skupi.

zebrica

Jojo5
    04. Svibanj 2015. 23:02

Kupila sam u ljekarni steznik i nosila neko vrijeme. Ja sam mimoza pa mi sve smeta jedva sam ga istrpila par tjedana i evo odustala. Isto ga nisam nosila odmah poslije poroda ali meni je bio carski u pitanju tak da se nisam usudila makar su mi rekli da smijem.. Poslije prirodnog poroda treba odmah nositi steznik da ima bolje rezultate. Ima kako Zebrica kaže u Lidlu body, jeftin je , ovaj u ljekarni košta 150 kn, ima u Aniti u Gundulićevoj za 300 to su kao gaćice ili slično...

• miky28
    04. Svibanj 2015. 23:13

Nekako se nadam da mi jos uvijek nije kasno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.