Zanima me jeste li nosile steznjak poslje poroda. Ako jeste koji! Naime ja nisam jel sam htijela dat vremena tijelu da dođe sebi poslje trudnoce i poroda. Sad je vec proslo 3 ipo mijeseca, beba je veca i mozemo duze setat, uvela sam tjelovjezbu, ali laganu posto dojim. Sad se dvoumim za steznjak. Ovi kvalitetniji su malo skuplji, a nije bas da sam u situaciji dat 400, 500 kn za nesto, ako to nepomaze bas. Unaprijed zahvalna na odgovoru!
Bok
Ja sam si priuštila prije trudnoce steznjak u obliku majice oko 300kn u triumphu. Kad sam rodila kupila mi je mama jos i gaće steznjak medutim ovaj kao majica mi je bio puno bolji. Imas ih i u lidlu a nisu tako skupi.
zebrica
Kupila sam u ljekarni steznik i nosila neko vrijeme. Ja sam mimoza pa mi sve smeta jedva sam ga istrpila par tjedana i evo odustala. Isto ga nisam nosila odmah poslije poroda ali meni je bio carski u pitanju tak da se nisam usudila makar su mi rekli da smijem.. Poslije prirodnog poroda treba odmah nositi steznik da ima bolje rezultate. Ima kako Zebrica kaže u Lidlu body, jeftin je , ovaj u ljekarni košta 150 kn, ima u Aniti u Gundulićevoj za 300 to su kao gaćice ili slično...
Sortiraj odgovore
Najstariji