Spontani pobačaj u ranoj trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • živac

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav,
    upravo prolazim kroz 4.spontani pobačaj(6tt). Krvarenje i bolovi traju već 5 dana,nikako da završi više. Već sam luda od brige. U bolnici su rekli da se javim ako krvarenje ne krene nakon 7 dana od pregleda i ako će biti jako krvarenje i jaki bolovi. Zadnji spontani je trajao 4 dana. Ima li potrebe da ponovno idem na pregled sada ili će tijelo samo izbaciti.

• Anaika

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Kupite lijekove protiv bolova | Mdma,2CB,A-PVP,3CMC | OZEMPIC | STEROIDI (Ecstasy/Nembutal) | Heroin Kokain (Telegram ID: @Loyaltyco)
    Kupite kristalni met, hidrokodon, alprazolam u prahu, oksikontin, gbl, tramadol, kupite GBL, xanax, klonopin, amfetamin, kokain, ketamin, 2CB, 4-CMC, 3-CMC, 4-MMC, 3-MMC,, A-PVP (FLAK) online MMC, 4MMC, 3CMC Kina bijela, P-LSD 2-FA 25I-NBOMe 4-ACO-DMT 4-FA Mdphp 4anpp
    Amfetamin Crni katran Heroin Bromadol HCl MDPV Efedrin Eutilon Etizolam DFentanyl Flakka A-PVP Furanil Fentanil Mefedron Metamfetamin Metilon Kalijev cijanid Pseudoefedrin i druge kemikalije za istraživanje na prodaju
    Mi smo dobavljači za istraživanje kemijskih i farmaceutskih sirovina. Nudimo samo najčišće od ovih proizvoda u 99%. Vrhunska kvaliteta. Sve narudžbe dolaze u diskretnom pakiranju. Broj za praćenje dostavljen 6 sati nakon narudžbe. 2-ME-MAF, Fentanil, Acetilfentanil, karfentanil, U-48800, U-47700 Nembutal Pentobarbital,, DiaMorphine, CBD izolat Alprazolam, Bromadol Hcl, Etizolam, Klonazolam Ketamin, 2F-DCK, 4-CMC, 3-CMC, 4 -MMC, 3-MMC, MDMA, A-pvp (Flakka), Bk-EBDP, 4-methylaminorex (4-MAR) Oxycodone, Roxycodone Raw Powder i mnogi drugi. Isporučujemo na zahtjev kupca.
    Lijekovi za mršavljenje: Mounjaro, Ozempic, wegovy, saxendaNudimo širok izbor ljekarničkih proizvoda koji sadrže gotovo sve što vam je potrebno. Kvaliteta brze i diskretne dostave 100% zajamčena, Express putem UPS-a, FedEx-a, EMS-a s brojem za praćenje, nije potrebna potvrda o plaćanju.
     Bez receptaAnt-anksioznost
    Kronična bol
    Napadaji
    Depresija
    migrene
    Artritis
    Ubijanje raka
    Epilepsija
    Posttraumatski stres
    poremećaj (pstd)
    Dijabetes
    Crohnova bolest
    Giht
    Ublažavanje bolova
    Glaukom
    Ovisnost o opijatima
    Liječenje zlouporabe alkohola
    1-Sigurna i diskretna dostava
    2-broj za praćenje dostavljen za vašu pošiljku (brza, sigurna i pouzdana dostava)
    3-sa ili bez skripti
    4-pakiranje je vrlo diskretno zatvoreno, omotano aluminijskom folijom, sigurno i sigurno
    5-nije potreban potpis po prispijeću pošiljkeJa sam legitiman dobavljač (prodavač) lijekova za pacijente sa ili bez skripti
    Imam razne lijekove protiv bolova i tjeskobe
    Nudim brzu i diskretnu dostavu na bilo koje mjesto.
    Zajamčena brza i sigurna dostava na bilo koje mjesto
    Imam 100% rekord u uspješnim isporukama.Svi upiti u nastavkuE-mail: infodocuments4@gmail.comWhatsApp: +237673528224Telegram ID: @Loyaltyco

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.