Pozdrav! Mama sam curkice od 22,5 mjeseca i rastavljena sam. Njen otac želi da malena počne spavati kod njega. Bojim se da je to ipak prerano, ali on inzistira na tome. Inače je brižan i dobar otac i mala ga obožava, ali kad je umorna i pospana, onda je samo "mama, mama". Molim vas za vaša potencijalna iskustva i razmišljanja o tome... Hvala!
Jel već spavala kod njega preko dana? Nisam u takvoj situaciji ali recimo da je približno kao spavanje kod djeda i bake jer je to ipak druga kuća. A i dijete je već veće pa treba pričat s njom, pitat je i nikako prisiljavat. Dogovorite se da će prespavat ako će htjet, pa ako postane lačljiva i nervozna neka ju se vrati doma. Možda će trebat više pokušaja, al ja nikako ne bi na silu dijete ostavila.
Spava kod njega preko dana svaku nedjelju i otac ju može uspavat. Za navečer ne znam. Nas dvije živimo s mojim roditeljima i s njima nema nikakvih problema. I to mu je najveći argument - s njima može biti kroz noć, čak je bila s njima dva dana na moru, a s njim još nije bila. Al mislim da je to velika razlika jer ipak živi s njima. Nisam nikako sigurna hoće li me zvati da dođem po nju ako neće htjet zaspati :-(
Nije nikako isto spavati u "tuđoj" kući. Možda će htjeti spavati ;) Moj muž se trenutno želi rasteretiti uspavljiavanja manje cure jer kao neće njemu zaspat, nego traži mene :D :D :D Da nebi, hoće zaspat, al malo cendrulji pa ga to živcira :D
Morate imat i malo povjerenja u muža ;) Recite mu da ako će jako tražit vas i plakat, neka ju doveze ili da ćete vi doć po nju, da nije dobro tjerat je na nešto, nego da ona sama mora to željet jer u buduće neće htjet kod njega prespavat ;)
Poštovanje drage mame,
___________________________________________________________________________________________
Bili smo toliko slobodni da vam predstavimo naš novi YouTube kanal sa dečijim pesmicama i ostalim edukativnim sadržajem. Sav materijal je usnimljen na ekavici i ijekavici, i pravljen je sa fokusom na zadovoljavanje svih dečijih potreba.
___________________________________________________________________________________________
Prijavite se na naš kanal ili nas pratite putem Fejsbuka uz pomoć sledećih linkova.
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCTg4UFx_mhNWQj_mqkJgu8Q [youtube.com]
Facebook: https://www.facebook.com/PesmiceZaDecu/ [facebook.com]
Puno pozdrava!
Sortiraj odgovore
Najstariji