Smeđi iscjedak pri uzimanju Duphastona

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • DoraGucci

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima btw nova sam ovdje a i u svemu ovome tako da mi ne zamjerite ako vec ima istih tema
    Trudna sam 10 tjedana i tamo negdje do 8. tjedna sam imala nekakav tamno smedi iscjedak i ginekologica mi je rekla da je to zbog hematoma i dala mi dvije kutije Duphastona i rekla da joj se javim kad popijem sve.Sve je bilo oke do danas i iscjedak mi je prestao mozda prije nekih tjedan dana ali se danas opet pojavio  svjetlo smedi iscjedak… je li to normlano ili je moguce da imam spontani pobacaj? Bolova nemam samo nekad osjetim nesto lagano skroz.
    U panici sam totalnoj i hvala svima na odgovorima

  • hortensia

    Broj poruka: 274

    Prijavi adminu

    A gledaj smedji iscjedak ti moze bit sve i svasta ali obicno se smatra da nije opasno dok god nije prava krv..svijetla..cak ni tada ne mora bit spontani ali treba se odmah otic doktoru….ako imas hematom on se tjednima mize prazniti smedjim iscjedkom…jedina terapija je duphaston i mirovanje..jednom kad beba preraste hematom obicno za nju on vise nije opasan…a sto se spontanih tice ..ja sam ga imala bez kapljice krvi a kad sam imala hematom i sto krvarenja..rodila se zdraca beba..tako da sve je individualno.

    [lilypie.com]
    Missed ab. 7tj. 1/2020 ♥
    Missed ab. 11tj. 5/2020 ♥

  • DoraGucci

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Hvala ti onda u ponedjeljak idem do doktorice odma 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.