Pozdrav mame citam vasa iskustva ali nisam znala kako da se prijavim 🙂
Da li je neka imala iskustvo slicno ?
Prosli mjesec ciklus sam imala 09.02 ,a sad mi treba doci 11.03 imala sam bjeli iscjedak manje sluz onako i vodenkasto i bijelo ja 5 dana samo spavam nit mi se da sta da radim nit bilo šta 😂 samo bi spavala 😂 i imam vrtoglavicu svaki dan ne citav dan nego kada ustajem ujutru i ovako kad hodam i samo mi se nesvjesti da li da cekam još par dana pa da uradim betu ili test ili da uradim odma veoma sam nestrpljiva prva mi je beba hvala vam puno ljubim vas sve ❤️ ❤️
Ak
Ja sam napravila test 2 dana prije nego je trebala doći menga i bila je slabaaaa, ali pozitivna crtica, ponovila sam za 2 dana, na dan kad sam trebala dobiti i tad je bila jača i vidljivija. ☺️ Probaj napryviti test nemaš što izgubiti, ako i bude negativan ponovi za par dana i znat ćeš na ćemu si.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
I da, radi s prvim jutarnjim urinom.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. + prvi put iz prve 🥰
28.11. dečko 💙
Ja sam napravila test 2 dana prije nego je trebala doći menga i bila je slabaaaa, ali pozitivna crtica, ponovila sam za 2 dana, na dan kad sam trebala dobiti i tad je bila jača i vidljivija. ☺️ Probaj napryviti test nemaš što izgubiti, ako i bude negativan ponovi za par dana i znat ćeš na ćemu si.
Hocu hvala ti
Ak
Mada me grudi zigaju i u dnu stomaka i non stop mi je hladno muzu vruce ja se smrti 😂😂
Ak
Sortiraj odgovore
Najstariji