Betty oprosti jos jednom, krivo sam povezala brojeve. Jos se mislim kako si to ishendlala u komentaru. Vjerujem da ce sve biti dobro i da ces vec na sljedecem pregledu cuti malo ❤️ Probaj se opustiti.
Evo cure ja sam piskila danas popodne i vidim blijedu crtu.
Opaaaaaa, drago mi je. Ja sam ozbiljan " napad" dobila da danas napravim test i ne znam kako sam se obuzdala na kraju 😁
Kada li se najranije može napraviti test, ako su blaste vraćene ?
Cao curke. Nova sam tu. ET mi je bio prije 2 dana, i citam vase komentare iskustva. I onda shvatim da ja ni jedan taj simptom nemam, naprotiv kao da se nista ne dešava. Pa neznam jel jos kojoj bilo tako. Ako jos sta vas zanima pisite
2dnt se bas i ne osjeti puno,ja sam imala lagane trzaje u ljevoj strani i to je to..polako samo smireno s pozitivnim mislima👍🏽😊
Joj kako je lako nekom drugom govorit ovo a sebi pre tesko😓
Cure mene mama danas vidila i kaze drukcija si mi,oci su ti drukcije ,dala mi je neku nadu haha
A mozda nije nista 😂
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Kad ce taj ponedjeljak?🙄
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Cao curke. Nova sam tu. ET mi je bio prije 2 dana, i citam vase komentare iskustva. I onda shvatim da ja ni jedan taj simptom nemam, naprotiv kao da se nista ne dešava. Pa neznam jel jos kojoj bilo tako. Ako jos sta vas zanima pisite
Ja sam radila pre 7 dana, pa nemam nikakve simptome. Mislim da se ni ne mogu očekivati neki uočljivi simptomi, rano je. Mozda kada beta u krvi dostigne odredjeni nivo, pa tek onda.
Ja sam radila pre 7 dana, pa nemam nikakve simptome. Mislim da se ni ne mogu očekivati neki uočljivi simptomi, rano je. Mozda kada beta u krvi dostigne odredjeni nivo, pa tek onda.
Ja sam se nadala barem nekom znaku. Nekom bolu pa da ga prepisem implantaciji,. Al ovako kada se ne dešava apsolutno ništa malo mi i nije svejedno.
Emily18 mnoge zene nemaju nikakve simptome a budu trudne i tako obrnuto mnoge imaju pa na kraj ne zavrsi dobro🤷🏼♀️
Neki “simptomi” budu jednostavno samo od terapije koju primamo
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Kad ce taj ponedjeljak?🙄
I ja ga čekam 🤭
Znam dragaa😘29.11 je nas dan💪🏼🍀🍀🍀 i nadam se da cemo se obe javiti s najboljim vijestima 😊
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Emily nemoj se opterecivat s time, svaki je covjek za sebe. Moj simptom je bila viroza 5dnt. Tko to ima🙄 i jucer sam dobila spotting ali uz tolike pms grceve da sam bila uvjerena da cu procuriti. Ali cijelo to vrijeme sam nekako duboko u sebi znala, nznm opisati.
Puno cura na ovom forumu nije imalo apsolutno nikakve simptome pa je sve dobro ispalo. Sretno🤞🏼
Marinica mozes raditi vec danas ali nije pametno. Meni je dns 8dnt i piskila sam popodne sa urinom starim 3h. Ako mozes izdrzati i zelis raditi test piski 9dnt
Sortiraj odgovore
Najstariji