Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Studeni 2020. 19:02

Dobro večer ekipo 😀. Inače sam u grupi potpomognuta vol.4, ali sam odlučila javit vam se pošto sam jučer bila na svojem prvom ivf-u tj.prvom transferu 🙃.  Vraćena mi je 1, i imam 2 smrzlića još. Sad evo treba preživjeti do 20.11.kad vadim betu..što se tiče simptoma, jutros sam osjetila blage grčeve i nelagodu u krevetu, a kad sam ustala sve ok, više se nisu vraćali tijekom dana. Želim svima pozitivne debele bete 🥰😇

sumi09
    08. Studeni 2020. 19:50

LioraLiora

Dobro večer ekipo 😀. Inače sam u grupi potpomognuta vol.4, ali sam odlučila javit vam se pošto sam jučer bila na svojem prvom ivf-u tj.prvom transferu 🙃. Vraćena mi je 1, i imam 2 smrzlića još. Sad evo treba preživjeti do 20.11.kad vadim betu..što se tiče simptoma, jutros sam osjetila blage grčeve i nelagodu u krevetu, a kad sam ustala sve ok, više se nisu vraćali tijekom dana. Želim svima pozitivne debele bete 🥰😇

Neka je sretno Liora  meni je beta za dva dana . Tokom ovih 11 dana bockanje  jajnika , grčevi , desna nogaa je znala prva 4 dana da boli povisena tjelesna temp. Uzivaj šetaj ne opterecuj see dani ce brze proci i da bude sa srećom . Da i muči mee zatvor od estrofema nisam na zalost odma reagivala sa sirupom i evo dva dana pijem al muke žive jos uvijek, odma treba reagovati 😂😂💋

munja
    09. Studeni 2020. 07:09

Sretno Liora, ja idem danas david betu jos jednom da vidom.za svaki slucaj i onda ak se narucujem na ultrazvuk i onda opet cekam. Stalno nesto cekamo.....
    Samo ti polako, setaj, radi nesto sta te veseli. Ali svakako uzmi si vrijeme i za odmor. 
    Ja sam osluskivala i u biti svaki dan me nesto po sitno frkalo, 9 i 10 dan su mi bili najgori....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• jannanna123
    09. Studeni 2020. 08:26

Sretno Liora 🙏🏻
    Sumio javljaj sutra lepu betu ☺️
    Liora, grceva i bolova ce biti, svima nama se to pokazalo kao normalno. Opusti se i bez stresa do bete😍

• malla
    09. Studeni 2020. 10:35

LioraLiora

Dobro večer ekipo 😀. Inače sam u grupi potpomognuta vol.4, ali sam odlučila javit vam se pošto sam jučer bila na svojem prvom ivf-u tj.prvom transferu 🙃. Vraćena mi je 1, i imam 2 smrzlića još. Sad evo treba preživjeti do 20.11.kad vadim betu..što se tiče simptoma, jutros sam osjetila blage grčeve i nelagodu u krevetu, a kad sam ustala sve ok, više se nisu vraćali tijekom dana. Želim svima pozitivne debele bete 🥰😇

Neka je sretno, da nam se javis sa lijepim vijestima poslije bete <3 Ne brino za bolove, ima tu svega, i sama oplodnja, i utrogestan, i nasa psiha, svasta se skupi i onda osluskujemo 😁 Mene je uplasila povisena temperatura vec prvu vece poslije transfera, ali to je normalno od utrogestana, tako da te ni to ne brine, ako se desi. Sretno 😊

• malla
    09. Studeni 2020. 10:37

jannanna123

Sretno Liora 🙏🏻
    Liora, grceva i bolova ce biti, svima nama se to pokazalo kao normalno. Opusti se i bez stresa do bete😍

Kako si ti? Danas ides, je li tako?

• jannanna123
    09. Studeni 2020. 10:49

malla

jannanna123

Sretno Liora 🙏🏻

Danaas daa, tek u 12:45 . Evo cupkam i cekam da krenem vec jednom 😬

• malla
    09. Studeni 2020. 11:49

jannanna123

malla

jannanna123

Sretno Liora 🙏🏻

Danaas daa, tek u 12:45 . Evo cupkam i cekam da krenem vec jednom 😬

Sretno, vidjet ces da ce bit super ❤

munja
    09. Studeni 2020. 12:24

Bokic svima, ja sam danas na 15om danu, beta mi polako raste, dana je 250...
    Napokon malo bez grceva danas, i uspjela sam otic na wc haha.
    20.11. Idem na prvi ultrazvuk!!!
    Kak ste cure, pisite....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

• Amna35
    09. Studeni 2020. 12:40

Evo ja samo da javim kako je zavrsilo kod mene. Beta nastavila rasti na 3600, ali se unutar materice zaustavila razvijati gestacijska vrecica na 5 mm vec 10 dana. Tako da su posumnjali da u isto vrijeme ima i vanmatericna trudnoca, pa me smjestili u petak u bolnicu. Uradili mi laporaskopiju, pregledali da li ima u trbusnoj supljini ili u jajovodima, nisu nasli, nego usput suu nasli da su mi crijeva bila zaljepljena i za matericu i druge organe pa to rijesili isto. A usput onda uradili i kiretazu. 😥 jucer sam izasla iz bolnice, beta je spala na 400 pa se nadam da ce sve biti uredu. Ali sam se bas napatila, taj pregled je ravan operaciji, trajao je sat i 15 min i sa opcom anestezijom, huuh.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.