Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    munja
    08. Studeni 2020. 12:07

Znas kak sam ti ja 6 ja mislim dan isla radit test pa je bio negativan, ali nisam se razocarala i vjerovala da je tako. E tako ces i ti, pusti test, ja sam test radila poslje bete. Prvo vadila betu pa onda jos test isla radit. Samo opusteno i vjeruj da ce bit sve okej. Mene je 2 dana tako jako trbuh bolio da sam bila siguna da cu svaki tren dobit, cak sam se i zabrinula da sta se dogada, doktor mi je poslje rekao da je to implementacija bila. 
    Cekaj betu i probaj se ne sekirat. 
    Hvala ti, ja sam nekako sigurna da ce sve bit okej, uvijek pozitivno....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

08. Studeni 2020. 19:02

Dobro večer ekipo 😀. Inače sam u grupi potpomognuta vol.4, ali sam odlučila javit vam se pošto sam jučer bila na svojem prvom ivf-u tj.prvom transferu 🙃.  Vraćena mi je 1, i imam 2 smrzlića još. Sad evo treba preživjeti do 20.11.kad vadim betu..što se tiče simptoma, jutros sam osjetila blage grčeve i nelagodu u krevetu, a kad sam ustala sve ok, više se nisu vraćali tijekom dana. Želim svima pozitivne debele bete 🥰😇

sumi09
    08. Studeni 2020. 19:50

LioraLiora

Dobro večer ekipo 😀. Inače sam u grupi potpomognuta vol.4, ali sam odlučila javit vam se pošto sam jučer bila na svojem prvom ivf-u tj.prvom transferu 🙃. Vraćena mi je 1, i imam 2 smrzlića još. Sad evo treba preživjeti do 20.11.kad vadim betu..što se tiče simptoma, jutros sam osjetila blage grčeve i nelagodu u krevetu, a kad sam ustala sve ok, više se nisu vraćali tijekom dana. Želim svima pozitivne debele bete 🥰😇

Neka je sretno Liora  meni je beta za dva dana . Tokom ovih 11 dana bockanje  jajnika , grčevi , desna nogaa je znala prva 4 dana da boli povisena tjelesna temp. Uzivaj šetaj ne opterecuj see dani ce brze proci i da bude sa srećom . Da i muči mee zatvor od estrofema nisam na zalost odma reagivala sa sirupom i evo dva dana pijem al muke žive jos uvijek, odma treba reagovati 😂😂💋

munja
    09. Studeni 2020. 07:09

Sretno Liora, ja idem danas david betu jos jednom da vidom.za svaki slucaj i onda ak se narucujem na ultrazvuk i onda opet cekam. Stalno nesto cekamo.....
    Samo ti polako, setaj, radi nesto sta te veseli. Ali svakako uzmi si vrijeme i za odmor. 
    Ja sam osluskivala i u biti svaki dan me nesto po sitno frkalo, 9 i 10 dan su mi bili najgori....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...

• jannanna123
    09. Studeni 2020. 08:26

Sretno Liora 🙏🏻
    Sumio javljaj sutra lepu betu ☺️
    Liora, grceva i bolova ce biti, svima nama se to pokazalo kao normalno. Opusti se i bez stresa do bete😍

• malla
    09. Studeni 2020. 10:35

LioraLiora

Dobro večer ekipo 😀. Inače sam u grupi potpomognuta vol.4, ali sam odlučila javit vam se pošto sam jučer bila na svojem prvom ivf-u tj.prvom transferu 🙃. Vraćena mi je 1, i imam 2 smrzlića još. Sad evo treba preživjeti do 20.11.kad vadim betu..što se tiče simptoma, jutros sam osjetila blage grčeve i nelagodu u krevetu, a kad sam ustala sve ok, više se nisu vraćali tijekom dana. Želim svima pozitivne debele bete 🥰😇

Neka je sretno, da nam se javis sa lijepim vijestima poslije bete <3 Ne brino za bolove, ima tu svega, i sama oplodnja, i utrogestan, i nasa psiha, svasta se skupi i onda osluskujemo 😁 Mene je uplasila povisena temperatura vec prvu vece poslije transfera, ali to je normalno od utrogestana, tako da te ni to ne brine, ako se desi. Sretno 😊

• malla
    09. Studeni 2020. 10:37

jannanna123

Sretno Liora 🙏🏻
    Liora, grceva i bolova ce biti, svima nama se to pokazalo kao normalno. Opusti se i bez stresa do bete😍

Kako si ti? Danas ides, je li tako?

• jannanna123
    09. Studeni 2020. 10:49

malla

jannanna123

Sretno Liora 🙏🏻

Danaas daa, tek u 12:45 . Evo cupkam i cekam da krenem vec jednom 😬

• malla
    09. Studeni 2020. 11:49

jannanna123

malla

jannanna123

Sretno Liora 🙏🏻

Danaas daa, tek u 12:45 . Evo cupkam i cekam da krenem vec jednom 😬

Sretno, vidjet ces da ce bit super ❤

munja
    09. Studeni 2020. 12:24

Bokic svima, ja sam danas na 15om danu, beta mi polako raste, dana je 250...
    Napokon malo bez grceva danas, i uspjela sam otic na wc haha.
    20.11. Idem na prvi ultrazvuk!!!
    Kak ste cure, pisite....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani