Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rina 39
    10. Srpanj 2020. 17:31

Amna35 koju si terapiju imala?tvoj amh je u pmol izrazen ii ng??

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

• Amna35
    10. Srpanj 2020. 17:32

marinalin

A sad sam nasla amna35 sve o tebi.daj mi samo reci jos koji si terapiju dobila???
    Ja imam 5,7pmol pa se raspitujem ocu li uspit😂

Prosli ciklus mi je bio stimulacijski, imala sam 2 blastociste, htjela obe vratiti ali mi je doktorica rekla na trasferu da nije mi endometrij bas optimalan na UVZ, onda se odlucim jednu vratiti tada a drugu zamrznuti, tako da sam tu zamrznutu vratila u slijedecem, tj ovom ciklusu tj, 1.7. U ovom ciklusu sam koristila od pocetka ciklusa 3xdnevno Progynova tj estrogen, a 5 dana prije transfera Utrogest. Od simptoma prosli put sam imala sve a ovaj put evo nista bas osim sto mi se od prije 2 dana culo njuha izostrilo, npr sapun koji koristim godinama neutralni gotovo bez mirisa sad mi bas intenzivno mirise kad perem ruke 🙈

• Jelena94
    10. Srpanj 2020. 17:36

Principessa_1709

Jelena94

Principessa_1709

Evo ja podigla betu koja iznosi 62,6. Je li to premalo za 12 dnt?

Principessa_1709, meni je 9.dnt 38.
    Meni to deluje slično kao tebi. …bar što se dupliranja tiče. Ostaje mi samo da se tešim.

Mislim da je 9ti dan ipak jos prerano za prognoze. A svakako ti je beta pozitivna uzimajuci u obzir dan transfera. Javi progres, svakako.
    Ja sam sad samo u jos vecem strahu i stresu.
    Ima li smisla da sutra idem vadit privatno betu? Da li bi trebalo biti povecanje u 24h?

Ma, sačekaćemo taj ponedeljak. Doći će i on. 🙏
    Imam strah samo zbog prethodnog transfera kada mi je na prvom vađenju beta bila 29, 10.dnt., 12.dnt je bila 50 i nešto 13.dnt je bila 90 i nešto. Jednostavno se nije duplirala kako treba. Mislili su da je biohemijska, ali na kraju nije bilo srčane radnje i morala je kiretaža. To je jedini razlog zbog kog se plašim malih BETA.
    Nije svejedno kada je 14.dnt nekome 505, a meni 90. Odmah znam da je to, što bih ja rekla, "jadno". Jbg.! Samo sam iskrena.

2016. Teška operacija, hitno otvaranje stomaka, ispiranje creva, pukla cista sa spoljašnje strane jajnika, krv ulivena u abdomen, klinička smrt, odstranjena oba jajovoda. Ne mogu da imam dece prirodnim putem.
    2018. PRVI TRANSFER - Beta 0
    2019. DRUGI TRANSFER - Beta 208 ("missed" u 8. nedelji)

• Jelena94
    10. Srpanj 2020. 17:40

Amna35

Hvala vam svima na radovanju samnom. Betu cu vaditi u utorak, dakle 13dnt, tada cemo ipak najbolje znati.
    Principessa i Jelena, sada sam sve iscitala o rastu bete, vase su sasvim normalne, malo su ispod prosjeka, ali granicne su puno nize, tako da nema potrebe za sikiranciju, radujte se pozitivnim betama 😊😊😊

Hvala ti, Amna35 na rečima utehe. Stvarno mi puno znači. Nekako sam opuštenija. 🙈🤗

2016. Teška operacija, hitno otvaranje stomaka, ispiranje creva, pukla cista sa spoljašnje strane jajnika, krv ulivena u abdomen, klinička smrt, odstranjena oba jajovoda. Ne mogu da imam dece prirodnim putem.
    2018. PRVI TRANSFER - Beta 0
    2019. DRUGI TRANSFER - Beta 208 ("missed" u 8. nedelji)

• Amna35
    10. Srpanj 2020. 22:47

marinalin

Amna35 koju si terapiju imala?tvoj amh je u pmol izrazen ii ng??

Ne pise mi na nalazu ali mislim pmol

Rina 39
    11. Srpanj 2020. 07:22

Neznam ,ako je u pmol izrazeno onda je fascinatno da si dobila 10 stanica🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Prije bi rekla ng 🤦‍♀️
    Ajde vidit cu kolki ce meni broj bit jajnih stanica s mojim bijednim brojem🤞

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

Mara234
    11. Srpanj 2020. 14:07

Cure jelnse nekoj dogodilo da nakon utrogestana nije dobila mengu? Utorak sam prestala pit i jos nis. Utorak ujutronsu bile zadnje dvije

👩‍🦰31🧒39
    Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
    1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
    Beta negativna- nema 🐧
    2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
    19.2.Fet 1 blastice

• Principessa_1709
    11. Srpanj 2020. 15:19

Mara234

Cure jelnse nekoj dogodilo da nakon utrogestana nije dobila mengu? Utorak sam prestala pit i jos nis. Utorak ujutronsu bile zadnje dvije

Meni osobno nije. Ali sam citala da se cesto dogada da treba proci i po nekoliko dana od prestanka uzimanja utra da se tijelo "ocisti" i da skuzi da je vrijeme za mengu. 

• Leptiric1702
    11. Srpanj 2020. 16:35

Mara234

Meni uvijek dođe menga točno 2 dana od zadnja 2 jutarnja utrića

• Leptiric1702
    11. Srpanj 2020. 16:39

Cure moje, možda je ovo mali off topic, ali zanima me je li se koja od vas tetovirala neposredno prije ivf. Ne znam treba li proci min 6 mjeseci da bi se vadio balaz za hepatits i hiv nakon tetoviranja? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.