Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anna20
    26. Lipanj 2020. 22:57

MimiDrimi

anna20, žao mi je, al suosjećam.
    Prošla prvi postupak u 11/2019., previše smo suprug i ja lebdjeli.
    A 14. dan nakon transfera šok. Beta 0,4.
    U tim danima čekanja nam je jedan stariji gospodin - koji je mpo put prošao u mladosti sa svojom ženom rekao - nemojte se zanositi, jer kad vas neuspjeh prvog mpo postupka spusti i doslovno "ošamari" u svaki sljedeći ćete puno hladnije glave i razumnije. Upravo nam se to i dogodilo. Sada svaki nalaz ne čitam detaljno, puno sam opuštenija i čekam svoj drugi put. Nikako da dođe zbog visokog FSH, al doći će. Odoh se na GO odmoriti, pa u nove pobjede.

Sretnooo ;)

Sretno i tebi... valda ce nam se svima jednom sve poklopiti i da uspijemo... 🙏🙏🥰🥰

• Nata38
    27. Lipanj 2020. 12:06

VM jesi vadila betu? 

VM
    27. Lipanj 2020. 14:11

Nata38

VM jesi vadila betu?

Jesam, prije sat dva dobila nalaz, beta negativna, 6.1 🤧
    Sad odmor do jeseni i onda opet ispocetka 😤 punkcija (di ja idem je bez anestezije 🥴) 
    Nadam se danece korona sjeb.. sve

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

• Nata38
    27. Lipanj 2020. 16:05

VM

Nata38

VM jesi vadila betu?

Jesam, prije sat dva dobila nalaz, beta negativna, 6.1 🤧
    Sad odmor do jeseni i onda opet ispocetka 😤 punkcija (di ja idem je bez anestezije 🥴)
    Nadam se danece korona sjeb.. sve

Žao mi je 😔
    Ali hrabro u nove pobjede.... 😇
    Znači i ti si biser koji ide na punkciju bez anestezije? Ja sam išla oba puta, budem li morala i treći, tražit ću da me uspavaju pa nek' rigam poslije danima (tako reagiram na anesteziju)...
    Kao hrabra sam pa ću izdržati, al brate rasturilo me prošli put...🤐
    Drži se!  I valjda neće korona party trajati dugo... 🙈

• Leptirica 90🦋
    27. Lipanj 2020. 20:30

A u koju bolnicu ideš.ja sam  išla prvi put u petrou i dobila sam anasteziju i idem u drugi pokušaj u 9 naručena sam već.ako nebi bilo korone ako nes.sve...sretno svima  u novom pokušaju.cure samo davas pitam dali netkk zna koliko uputnica vrijedi ako sam sad već sa njom naručena za 9 mj.da neće isteći unaprijed hvala

Azospermia

Ziva
    28. Lipanj 2020. 09:28

Pozdrav svima, evo ja se pridružujem svim čekalicama, danas 4dnt,prošli mjesec bio stimulirani ivf, zbog hiperstimulacije transfer odgođen, tako da nam je ovo bio FET. Pošto mi je prvi put, ne znam što da očekujem, odmah prvi dan sam imala tako jake grčeve, kao menstrualne, baš sam se bila uplašila i tako i sinoć 3dnt,nisam mogla spavati od bolova, a od ostalih simptoma nemam baš ništa posebno, malo sam napuhnuta samo. Bojim se uopće ponadati, znam da je rano za ikakve simptome, ali lakše mi je kad vas čitam ovdje, lakše je kad nisi sam. Svima želim da što prije ugledaju svoje plusiće 🙏🙏🙏🙏

• Nata38
    28. Lipanj 2020. 10:44

Ziva dobro nam došla! 😉
    I ja sam se tek prošli tjedan odlučila pridružiti... 
    Nakon prvog transfera imala sam baš jake grčeve prvu noć... Kod drugog sam se već navikla, a tad su mi jajnici bili 3 puta veći od normalnog (isto sam bila hiper ali su mi ipak vratili jednu morulu)... A sad.. Treća sreća (nadam se) ... Sve je to normalno, tijelo reagira na cijelu situaciju..  Simptomi su slični pms-u, tako da nikad ne znaš kakav će biti ishod.  Ja evo još tri dana do vađenja bete, a već danima sam svako malo sam na wc-u uvjerena da je stigla vještica... Al nije i nadam se da neće (noćas sanjala da je beta preko 300) 🤪
    Držim palčeve da se svima mrvice prime 😇
    Samo opušteno... 😉

• Nata38
    28. Lipanj 2020. 10:50

analukačević

A u koju bolnicu ideš.ja sam išla prvi put u petrou i dobila sam anasteziju i idem u drugi pokušaj u 9 naručena sam već.ako nebi bilo korone ako nes.sve…sretno svima u novom pokušaju.cure samo davas pitam dali netkk zna koliko uputnica vrijedi ako sam sad već sa njom naručena za 9 mj.da neće isteći unaprijed hvala

Ana, uputnice ti inače vrijede 3 mjeseca... Sad su zbog korone produžili rok na 6 mjeseci... Svakako provjeri sa bolnicom, ali ako si dobila D1, ona ti traje 6 mj... Al' ipak ti to provjeri da ne bih ja bila kriva 🙈😂

Ziva
    28. Lipanj 2020. 10:51

Nata38

Ziva dobro nam došla! 😉
    I ja sam se tek prošli tjedan odlučila pridružiti…
    Nakon prvog transfera imala sam baš jake grčeve prvu noć… Kod drugog sam se već navikla, a tad su mi jajnici bili 3 puta veći od normalnog (isto sam bila hiper ali su mi ipak vratili jednu morulu)… A sad.. Treća sreća (nadam se) … Sve je to normalno, tijelo reagira na cijelu situaciju.. Simptomi su slični pms-u, tako da nikad ne znaš kakav će biti ishod. Ja evo još tri dana do vađenja bete, a već danima sam svako malo sam na wc-u uvjerena da je stigla vještica… Al nije i nadam se da neće (noćas sanjala da je beta preko 300) 🤪
    Držim palčeve da se svima mrvice prime 😇
    Samo opušteno… 😉

Nata38
    Od sveg srca ti želim veeeliku betu 🙏🙏
    Da li si radila koji test?
    Ja se dvoumim, u pitanju je blastica pa me vuče da uskoro idem raditi test, ali ne znam da li mi je to pametno. 

• Nata38
    28. Lipanj 2020. 11:10

Hvala ti.. 😇
    Nisam i ne planiram... Čula sam za neke slučajeve kad test pokaže plusić, a onda beta opali šamar...😔 
    A nekima je test bio negativan... Sutradan beta ogromna (sve naopako)... 
    Tako da, bolje se ne živcirati prije reda, čekam taj 14-ti dan za betu (i meni je vraćena blastica) pa ćemo vidjeti... 
    Nervozna sam, ali izdržati ću... https://tse1.mm.bing.net/th?id=OGC.de6617ed8382971f9e011a1fef8b74a0&pid=Api&rurl=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2f29SqSyXlyO6WI%2fgiphy.gif&ehk=x7n%2fWCtDcI%2b2xnJfjoMP3VKaeYGJYpyRxIBgrom7x6s%3d 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.