Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • žirafica309
    23. Listopad 2022. 11:40

daja12

žirafica309

daja12

žirafica309

NATALIE0407

Cure sta ima kako Ste?

Evo živčano, čeka se srijeda i beta :)

Meni je u petak 🙏🏻🙏🏻

Ja sam danas radila test, u ponedjeljak je bio transfer i nema crtice :( nekako se nadam da sam ga prerano napravila.

Ako ti se makar i nazire, to je to!!! Svakako u petak javi kako je prošlo. Ja ću probati sutra ujutro opet napraviti pa ćemo vidjeti, iako se više baš i ne nadam.

Mislis od petka mi Se nazire al na clearblu danasnjem se bas vidi ja sam u soku. Cijelo vrijeme samo razmisljam da od sutra moram da otvorim bolovanje al me strah da si nisam umislila 🙏🏻🙏🏻 … kasnije cu jos jedan napraviti..
    A ja se nadam da ce se I tebi uskoro pojaviti ne gubi nadu ❤️❤️❤️❤️

Ma je, sigurno ti je to to! Samo hrabro! 

Meni je sutra tjedan dana ravno pa ćemo vidjeti. 

👸31
    🤴36
    7/22 IVF - 3 BC - 2 vraćene - beta 0 - 🚫
    10/22 1 vraćena - beta 0- 🚫
    11/22 IVF - 2 BC - 1 vraćena - beta 96 pa 186 - 6+1 spontani 🚫
    3/23 vraćena 1 BC 6.3. - beta 16.3.

• daja12
    23. Listopad 2022. 11:50

Meni je na tocno tjedan dana na obicnoj trakici bila sivkasta druga crtica popodne u 16h al sam uvjerena bila da je sve do hormona al sam isto negdje procitala da do negdje 5. dana Se od toga tijelo vec ocisti 

• žirafica309
    23. Listopad 2022. 17:12

Aha, znači radili ste sa običnim testom, a ne digitalnim? 😮 možda ima još nade za mene, ja sam odmah sa digitalnim 

👸31
    🤴36

• daja12
    23. Listopad 2022. 18:45

žirafica309

Aha, znači radili ste sa običnim testom, a ne digitalnim? 😮 možda ima još nade za mene, ja sam odmah sa digitalnim

Bilo mi zao odma digitalni, uradim od petka poslije podne svaki dan po jednu trakicu onu obicnu nasla na amazonu 8€ 20kom I bude mi skroz svijetla crtica al Se vidi da ima crtica sva tri dana I poslje jutros uradim onaj clearblue ultra sensitiv sa plavim linijama I on ima svijetlu crtu al je ima pa me nekako strah da sve to ne nestane. Sad bi stavila sliku al neznam kako to ovdje ide. 

• žirafica309
    23. Listopad 2022. 20:08

Ma ne treba slika, bilo kakva crtica ako postoji, to je to. Držim fige za betu! Ja ću sutra probati s trakicama pa ćemo vidjeti što kažu. Svakako javim rezultate ujutro!

👸31
    🤴36

• daja12
    23. Listopad 2022. 21:05

žirafica309

Ma ne treba slika, bilo kakva crtica ako postoji, to je to. Držim fige za betu! Ja ću sutra probati s trakicama pa ćemo vidjeti što kažu. Svakako javim rezultate ujutro!

Javi nadam se da ce pokazati 🙏🏻

• Nale87
    24. Listopad 2022. 07:29

Pozdrav svim cekalicama, nova sam a citam vase postove vec duze vrijeme. Danas mi je 4dnt, FET u pitanju krenuli smo u postupak u aprilu- zbog blage hiperstimulacije odlozili su transfer. Od 9 oplodjenih ostale su 2 blastociste visoko lvalitetne, tako da smo prvi FET trebali imati u julu, 13 dan prema semi stavila sam utrogestan i lijepo me zeznuli jos i pitala, nalaze kad sam radila progesteron 8 i nesto i naravno odloze opet sledeci mjesec. Sledeci mjesec opet iz pocetka, 12 dan uradim hormone sve ok 13 UZ ok, transfer bio, medjutim beta 0,1. I sad panika naravno juce me cijeli dan stomak boli pa prestane i tako cijeli dan. 😒 Ovo nam je mozda i poslednja sansa jer sami finansiramo sve, preko fonda ne moze jer imam djete iz prvog braka. Kod mene sve ok muzu dijagnoza retrogradna ejakulacija. Srecno svima. 

• žirafica309
    24. Listopad 2022. 07:37

daja12

žirafica309

Javi nadam se da ce pokazati 🙏🏻

Nažalost, ni dalje ne pokazuje ništa. Izgleda da će opet biti punkcija i sve ispočetka. 😔

👸31
    🤴36

• žirafica309
    24. Listopad 2022. 07:43

Nale87

Pozdrav svim cekalicama, nova sam a citam vase postove vec duze vrijeme. Danas mi je 4dnt, FET u pitanju krenuli smo u postupak u aprilu- zbog blage hiperstimulacije odlozili su transfer. Od 9 oplodjenih ostale su 2 blastociste visoko lvalitetne, tako da smo prvi FET trebali imati u julu, 13 dan prema semi stavila sam utrogestan i lijepo me zeznuli jos i pitala, nalaze kad sam radila progesteron 8 i nesto i naravno odloze opet sledeci mjesec. Sledeci mjesec opet iz pocetka, 12 dan uradim hormone sve ok 13 UZ ok, transfer bio, medjutim beta 0,1. I sad panika naravno juce me cijeli dan stomak boli pa prestane i tako cijeli dan. 😒 Ovo nam je mozda i poslednja sansa jer sami finansiramo sve, preko fonda ne moze jer imam djete iz prvog braka. Kod mene sve ok muzu dijagnoza retrogradna ejakulacija. Srecno svima.

Nadam se da će uspjeti. Simptomi mogu biti, a ne moraju. Znam žene koje apsolutno ništa nisu osjetile. Ja sam imala sada grčeve u stomaku i osjećaj kao da ću dobiti mengu, glavobolje, a počele su me i grudi jučer boljeti pa evo, testovi su negativni. Betu radim u srijedu što vjerujem da će samo potvrditi testove. Držim fige da Vama bude uspješno! Nama je ovo 2.pokušaj. Kada idete na betu?

Od svega mi najgore prolaziti kroz tu punkciju koja mi je bila bolna nakon zahvata. No dobro! 

👸31
    🤴36

• Nale87
    24. Listopad 2022. 07:49

žirafica309

Nale87

Nadam se da će uspjeti. Simptomi mogu biti, a ne moraju. Znam žene koje apsolutno ništa nisu osjetile. Ja sam imala sada grčeve u stomaku i osjećaj kao da ću dobiti mengu, glavobolje, a počele su me i grudi jučer boljeti pa evo, testovi su negativni. Betu radim u srijedu što vjerujem da će samo potvrditi testove. Držim fige da Vama bude uspješno! Nama je ovo 2.pokušaj. Kada idete na betu?

Od svega mi najgore prolaziti kroz tu punkciju koja mi je bila bolna nakon zahvata. No dobro!

Ja sam se uplasila od anestezije, pozdravila se sa svima bila. 🤣🤣🤣 Jeste i mene posle bolio stomak uzas.Pa rekli su 31-og ali ja cu ranije mislila sam četvrtak ili petak, testove necu da kupujem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI