Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy08
    07. Rujan 2022. 23:00

NATALIE0407

Lucy08

NATALIE0407

Pozdrav svima i hvala vam na dobrodoslici. Zelim vam svima da ugledate velike bete. Ja vam nisam trenutno U procesu mozda nekad iduce godine da probam Opet. Ja vam imam dvoje djece iz dvije ivf trudnoce Bogu hvala. Prvi pokusaj nikakvi simptoma nisam imala bas nista i rodio se moj prvi blagoslov i cudo. Drugi pokusaj svi moguci simptomi od treceg dana,mucnina od osmog Dana i trajala do 16tt i rodio se moj drugi blagoslov.Zelim vam rec da je SVE od trudnoce do trudnoce i Ako nema simptoma da nije SVE gotovo Nada uvijek postoji i kad je najteze.

Iskustvo i savjeti mpo majki su nam od velike pomoci. Hvala ❤️ Jesu tvoja djecica bili transferirani kao blastice?

SVE sta vas zanima pitajte Ako mogu pomoc tu Sam. Ja sam imala punkciju 2016 i tad Sam dobila 27 jajni stanica od Koji je se 7 oplodilo i doslo do blastociste. Svi Su zaledeni jer Sam ja imala Jaki hiper i 7 Dana bolnice. Prvi fet je Bio sa 3 blastice i jedna je se primila Bogu hvala. Drugi pokusaj  2020 dvije blastice i jedna je se primila Bogu hvala.

Zvuci strasno bolno tih 27 jajnih punktiranih sa hiperom i bolnicom na kraju, ali nagrada je ogromna na kraju. Znaci imas jos 2 blastice za trecu bebicu😍 Neka bude uspjesna iz prve i treca sreca , steta prekinuti tako lijep niz 😊❤️

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• NATALIE0407
    07. Rujan 2022. 23:11

Lucy08

NATALIE0407

Lucy08

NATALIE0407

Pozdrav svima i hvala vam na dobrodoslici. Zelim vam svima da ugledate velike bete. Ja vam nisam trenutno U procesu mozda nekad iduce godine da probam Opet. Ja vam imam dvoje djece iz dvije ivf trudnoce Bogu hvala. Prvi pokusaj nikakvi simptoma nisam imala bas nista i rodio se moj prvi blagoslov i cudo. Drugi pokusaj svi moguci simptomi od treceg dana,mucnina od osmog Dana i trajala do 16tt i rodio se moj drugi blagoslov.Zelim vam rec da je SVE od trudnoce do trudnoce i Ako nema simptoma da nije SVE gotovo Nada uvijek postoji i kad je najteze.

Iskustvo i savjeti mpo majki su nam od velike pomoci. Hvala ❤️ Jesu tvoja djecica bili transferirani kao blastice?

SVE sta vas zanima pitajte Ako mogu pomoc tu Sam. Ja sam imala punkciju 2016 i tad Sam dobila 27 jajni stanica od Koji je se 7 oplodilo i doslo do blastociste. Svi Su zaledeni jer Sam ja imala Jaki hiper i 7 Dana bolnice. Prvi fet je Bio sa 3 blastice i jedna je se primila Bogu hvala. Drugi pokusaj 2020 dvije blastice i jedna je se primila Bogu hvala.

Zvuci strasno bolno tih 27 jajnih punktiranih sa hiperom i bolnicom na kraju, ali nagrada je ogromna na kraju. Znaci imas jos 2 blastice za trecu bebicu😍 Neka bude uspjesna iz prve i treca sreca , steta prekinuti tako lijep niz 😊❤️

Ja se tjesim da Sam dobro prosla moglo je i gore biti. Ali za ovaj dobitak se sve izdrzi. Par Dana prije nego Sam krenula U postupak odgodila Sam SVE i napravila Sam pauzu od godinu Dana jer Sam bila preumorna i iscrpljena od svega kontrola vadenja krvi, racunanje plodni Dana da ja nisam imala snage za dalje. Uzmite vremena za sebe i svog supruga jer SVE je prestresno. Pustite i svijet Ako Pita a sta cekate a kad ce dijeca i Take stvari na jedno uho nek ude a na drugo nek izide. Znam da je to pitanje svaki put ko noz. Hvala ti na lijepim zeljama imam Jos dvije blastice njima cu dati sansu da zive Ako Tako treba Bit. Ako i neuspije Bogu hvala i na ovim mojim cudima pored mene.

Lucy08
    07. Rujan 2022. 23:21

NATALIE0407

Lucy08

NATALIE0407

Lucy08

NATALIE0407

SVE sta vas zanima pitajte Ako mogu pomoc tu Sam. Ja sam imala punkciju 2016 i tad Sam dobila 27 jajni stanica od Koji je se 7 oplodilo i doslo do blastociste. Svi Su zaledeni jer Sam ja imala Jaki hiper i 7 Dana bolnice. Prvi fet je Bio sa 3 blastice i jedna je se primila Bogu hvala. Drugi pokusaj 2020 dvije blastice i jedna je se primila Bogu hvala.

Ja se tjesim da Sam dobro prosla moglo je i gore biti. Ali za ovaj dobitak se sve izdrzi. Par Dana prije nego Sam krenula U postupak odgodila Sam SVE i napravila Sam pauzu od godinu Dana jer Sam bila preumorna i iscrpljena od svega kontrola vadenja krvi, racunanje plodni Dana da ja nisam imala snage za dalje. Uzmite vremena za sebe i svog supruga jer SVE je prestresno. Pustite i svijet Ako Pita a sta cekate a kad ce dijeca i Take stvari na jedno uho nek ude a na drugo nek izide. Znam da je to pitanje svaki put ko noz. Hvala ti na lijepim zeljama imam Jos dvije blastice njima cu dati sansu da zive Ako Tako treba Bit. Ako i neuspije Bogu hvala i na ovim mojim cudima pored mene.

❤️🙏

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• NATALIE0407
    07. Rujan 2022. 23:27

Lucy08

NATALIE0407

Lucy08

NATALIE0407

Lucy08

NATALIE0407

❤️🙏

Zelim ti veliku betu i Jos veci i ljepsi pregled na ultrazvuku i tebi i svim cekalicama.♥️♥️🙏🙏🙏

Lucy08
    07. Rujan 2022. 23:40

Natalie hvala draga 😊 kako su mi krenila danas ova jaca probadanja u maternici bas sam postala nestrpljiva jesu li me i ovaj put prevarili ovi umjetni  hormoni ili je ovaj put to to 🥰 

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

Balto
    08. Rujan 2022. 09:19

Natalie hvala na svim savjetima i podršci to bas puno znaci 🥰 lijepo je citati tvoje postove 😁

Lucy kako si danas? Nisam sretna sto te boli ali se bas nadam da je to to 🍀🤞 svima se savrseno poklapa ovaj transfer 🤗
    MalaG kako si ti danas?

💃28 🕺28
    VV, AMH 60.4
    1. 5/22 - prirodni 1js, nije oplođena
    2. 8/22 - stimulirani, gonal - 10js, nema 🐧, vracene 2 blastice🤞🍀1. beta-428, 2.beta 1051🥰🥰 uzv 28.9

Lucy08
    08. Rujan 2022. 10:14

Balto

Nataliehvala na svim savjetima i podršci to bas puno znaci 🥰 lijepo je citati tvoje postove 😁

Lucy kako si danas? Nisam sretna sto te boli ali se bas nadam da je to to 🍀🤞 svima se savrseno poklapa ovaj transfer 🤗
    MalaG kako si ti danas?

Dobar dan 😊 kad planiras vadit betu? Kako se osjecas?
    Ja se osjecam super, fali samo sna,  ne boli me nista. To me jucer kratkotrajno zabolilo i nadam se da je to bila implatacija. Sad osjecam lagano i povremeno dolje nesto da se dogada. Nadam se da nije od utrogestana 🤞🤞🤞 U planu mi je  vadit betu u utorak 🙂
    Mala G kako si ti?

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

MalaG
    08. Rujan 2022. 10:35

Natalie hvala ti na tvom iskustvu. 🥰 Baš mi je drago da imate toliko lijepo iskustvo i da imate dva predivna anđela uz sebe. Vjerujem da se svo pikanje, čekanje i sva neizvjesnost jako dobro isplate kada na kraju tog puta ostvarite svoj cilj. ❤️🤗 🥰 I veliko hvala na podršci i lijepim riječima. ❤️🤗🤞🤞🤞
    Lucy nadam se da je ono što iščekuješ! 🤞🤞🤞 Ali nadam se da će peobadanje prestati ili barem da ne bude toliko jako. 🥰🤗 Iščekujemo utorak i dobre vijesti!🤞🤞🤞❤️❤️❤️
    Balto kako si ti danas? Kako tvoji simptomi?🥰🤗❤️

Ma ja sam vam super. Spremam po kući, čistim, šetam, pa onda malo sjednem odmoriti i vidjeti što se ovdje događa. I tako u krug.😅 Ja nemam nikakvih simptoma za sada. Tu i tamo osjetim bockanje u maternici, grudi mi nisu više toliko osjetljive, ali to je to. Nekako si razmišljam da je još rano za kakve simptome.🙄🤔🤷🏽‍♀️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Nola_
    08. Rujan 2022. 12:37

Pozdrav svim cekalicama i od srca vam zelim pozitivne testove i velike bete. 
    Koliko sam uspjela pohvatati Balto je imala pozitivan test? Trebalo bi biti dosta 12 dana za svaku stopericu pa ti zelim i uredno duplanje bete i urednu i mirnu trudnocu❤️
    Lussy kako je bilo na pregledu? 🥰
    Svim ostalim curama❤️❤️

Lucy08
    08. Rujan 2022. 13:33

Nola_

Pozdrav svim cekalicama i od srca vam zelim pozitivne testove i velike bete.
    Koliko sam uspjela pohvatati Balto je imala pozitivan test? Trebalo bi biti dosta 12 dana za svaku stopericu pa ti zelim i uredno duplanje bete i urednu i mirnu trudnocu❤️
    Lussy kako je bilo na pregledu? 🥰
    Svim ostalim curama❤️❤️

Hvala draga Nola ❤️ Kako ste ti i bebica? 

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.