Simptomi

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lina_14

    Broj poruka: 14

    Prijavi adminu

    Dali postoje neki simptomi prije očekivane menstruacije,čitala jesam po internetu ali koji su sigurni?

  • vickivale

    Broj poruka: 352

    Prijavi adminu

    Ukratko, nijedan. Pozitivan test ili beta hcg. Ovo ostalo je u domeni gatanja

    Dvojajcane blizanke 🍒
    [lilypie.com]

  • Drukčija12

    Broj poruka: 7

    Prijavi adminu

    Ćaooo. Što Vi mislite? 
    Inače mi ciklusi variraju 32-33 dana, svaki put jednom godišnje bude neki dugi ciklus od 40ak dana. Prije mi je kod ciklusa bilo pravilo da me pred menstruaciju bole grudi 10 dana sad se to izmjenilo pa nekad bole 7, nekad 14 itd. Od prošlog ciklusa unazad su mi bili ciklusi :33 dana, 32, 33, 39, 30, 31, 47..
    Prošla dva ciklusa sam primjetila jako puno plodne sluzi a ovaj mjesec ne, samo možda vodeni iscjedak oko vremena ovulacije. Dečko je na 14.dan ciklusa ejakuirao unutar rodnice. 27.dan ciklusa mi je bilo par kapi krvi pri brisanju, ne znam je li to možda bilo implatacijsko krvarenje. Na 23.dan ciklusa su me počele boljeti grudi da bi prije 3 dana poptupno prestale kao da je počela menstruacija i to me najviše buni. Grčenje maternice sam imala prije tri dana, jučer i danas a isto tako i bol u lijevom jajniku. Danas mi je 30.dan ciklusa a jučer ujutro i jutros mi je bazalna temperatura 36.9, ostale dane nisam mjerila, ali u prošlim ciklusima u prvoj fazi ciklusa mi je temperatura 36.3 i onda se popne u drugoj fazi. Ne znam što se događa sa mnom, izgubila sam simptome pms-a a menstruacije i dalje nema što se do sad nije događalo koliko god da je trajalo ciklus. Mene zanima jel moguća trudnoća po svemu navedenom ili neki hormonskih poremećaj. Hvala unaprijed.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.