Mama troje djece: Simptom koji mi je 100 posto pokazao da sam trudna

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar orhideja2

    orhideja2

    Broj poruka: 60

    Prijavi adminu

    Ovo, naravno nema ama baš nikakvog smisla niti je ikakav dokaz ičega.. mene grudi bole najmanje DVA TJEDNA prije SVAKE menstruacije. Bole toliko da ne podnosim grudnjak na sebi i svaki me dodir smeta. Bol prestane tek 2-3 dana nakon što menstruacija dođe, a započne odmah idući dan nakon ovulacije. Stvar je u progesteronu koji je povišen nakon ovulacije i koji uzrokuje niz simptoma- kao što su bolne grudi,, povišena bazalna temperatura… Kad menstruacija dođe- progesteron naglo padne i svi simptomi nestaju, a u slučaju trudnoće- povišeni progesteron je i dalje prisutan pa simptomi ne nestaju. Ali sve započinje već nakon ovulacije i sve je naravno vrlo individualno i ovisi od žene do žene. Ne mogu vjerovati da ste objavili ovakav članak i to uz ovakav bombastičan naslov..

  • Avatar Mala_Žena

    Mala_Žena

    Broj poruka: 116

    Prijavi adminu

    Baš, ja mislim da to nema veze sa trudnocom. Par dana prije menstr. Grudi me pocinju boljeti, najvise sa strane. I kad dodje menstr to prestaje. Tako da ne znam, sve ovisi od zene do zene. Tjela nisu svačija jednaka, tako da možda ima toga, al kod svake zene nije to znak trudnoce. 

  • Avatar TinaFina.

    TinaFina.

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Ovisi od zene do zene, mene su jajnici uzasno boljeli, a grudi ok 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.