Rozi iscjedak u trudnoći nakon spolnog odnosa

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Smješkica

    Smješkica

    Broj poruka: 27

    Prijavi adminu

    Ne znam ako je već otvoren razgovor na ovu temu, ali ja ga nisam mogla naći.
    Za sve one koje su našle u takvoj situaciji ili doživjele nešto nalik tome.

  • Avatar Smješkica

    Smješkica

    Broj poruka: 27

    Prijavi adminu

    Kroz vikend sam radila test i bio je pozitivan. Imali smo i spolne odnose. Čitala sam da u pravilu spolni odnosi u trudnoći nisu štetni, osim ako se javljaju određene komplikacije u trudnoći. Nakon što sam išla na wc, primijetila sam rozi iscjedak koji se pojavio na papiru nakon spolnog odnosa jednom i više od onda nije bilo nikakvog sličnog  iscjetka. Ne smatram da smo imali grubi odnos, baš obrnuto! 
    Sljedeći tjedan naručena sam na prvi pregled.
    Je li moguće da se radilo o nekoj puknutoj žilici, ranici na cerviksu i ničem ozbiljnijem? Ima li itko kakvih istih ili sličnih iskustava?
    Hvala :)

  • Emina

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Meni se slično dogodilo... Samo malo drukčija situacija... Pijem duphaston već 4mj zbog regulacije mjesečnice ali naravno ako se i desi trudnoća neće smetati. Sada ovaj mj. mi kasni 8 dana + taj rozi iscjedak ali kako koji dan. Uz duphaston nikada mi nije kasnila. Test nisam radila nekako mislim da je još prerano...I nakon odnosa sam isto primjetila iscjedak ali zašto se događa...neznam...nije bilo grubo.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.