Muževa kći iz prijašnje veze

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • chacorro

    Broj poruka: 44

    Prijavi adminu

    Ja i dragi smo pronasli trosoban stan u koji planiramo uselit u trecem mjesecu.njegova kcer bi se trebala  tu u zadar na ljeto.da ne prekida nastavu u pola godine.nakon 2 godine je uspio dobit skrbnistvo.Malena ima 7godina.i trenutno je jos u varazdinu
    Ja se inace snalazim samo sa svojom bebom koji ima 7 ipo mj,s drugom djecom bas i ne znam….a sad za parr mjeseci cemo postat cetveroclana obitelj.i ja cu puno puta ostat sama sa malom i svojim malim.neznam kako ce to sve izgledati,iskreno me je strah.volila bi nekako maloj prici da ne misli da cu koj otet tatu ili da neznam…tila bi joj biti prijatelj,samo neznam kako to izvesti sve .neki savjrt o tome sto vole dica te dobi,kako razmisljaju?pojma neman..😕

    chaco

  • Avatar nina0607

    nina0607

    Broj poruka: 28

    Prijavi adminu

    Nemam iskustva definitivno,ali puno je tu faktora.. Jel ona Vas poznaje dobro od prije? Jel joj nametnuto da ste Vi “krivi” za razvod (od strane njene majke). Ono šta možete je za početak uredit sobicu ili njen kutak di če se ona osječat kao doma. Sve curice vole bebe,tako da vjerujem da tu neće biti problema. Vaša beba če sad počet sjedit puzat,a ona če ju smjet i moć pričuvat i osječat če se totalno važno. Objasnit joj da je ona dio sad ove obitelji a vi niste tu da zamijenite njenu mamu al ju isto tako puno volite. Vjerujem da i kad vi bolje upoznate curicu  stvorit će te osječaje prema njoj,i nadam se da če te brzo biti jedna mala divna obitelj. 
    Sve ovo je naravno u idealnim prilikama di malena nije istraumatizirana.
    Sretno!

    [lilypie.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.