Mama školaraca: 'Odlučite već jednom! Ili da ili ne!' Ministrica: 'Svoje dijete bih poslala u školu'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • županjac

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Moje je mišljenje vrlo jednostavno: ova školska godina je izgubljena i zbog štrajka, a posebno zbog korone. Djeca i roditelji su se koliko-toliko naviknuli na on line nastavu i time ova školska godina treba završiti. O tome, koliko i što su djeca naučila, posebna je priča. Podržavam gospođu koja je rekla da vi, gospođo ministrice, prebacujete odgovornost na roditelje jer se bojite vlastite odgovornosti. Kako bi bilo da je Stožer odluku o pridržavanju mjera prepustio ljudima? Besmislica! Dakle, po meni, ili se prihvatite odgovornosti i donosite odluke, kojih će se ljudi pridržavati, ili odstupite. Isto tako, jednostavno je rješenje za upis u srednje škole i na fakultete: prijemni ispiti, i točka. Posve je van pameti priopćenje, gdje se kaže da na maturi ne će biti gradivo drugog polugodišta. Znači, to gradivo i nije baš bitno. A zašto su onda sve prijašnje generacije ponekad i padale na maturi upravo zbog tog gradiva koga vi procjenjujete da nije bitno, pa ne će biti na maturi. Opet, besmislica! Kao prosvjetni radnik u mirovini mogu vam reći da ste me kao ministrica razočarali, posebno zbog toga što neprestano izmišljate toplu vodu procjenjujući i ocjenjujući kako su prijašnji sisteni obrazovanja bili posve pogrešni i loši, a vi ćete ga napraviti boljim. Zašto onda ne vratite svoje diplome stečene u tim “pogrešnim i lošim” sistemima? Osobno smatram da sam kao nastavnik puno naučio tada, a dogradio sam se u 43-godišnjoj praksi.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.