rodiljna naknada i honorari

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mirrrna

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    drage sve, naišla sam na starom forumu na zanimljiv post iz 2008. u kojem se tvrdi da osobama koje su uz plaću primale i honorare i ti honorari ulaze u prosjek po kojem se računa rodiljna naknada. zna li netko je li to točno prije nego što pitam hzzo? čini mi se logičnim jer poslodavac od 2017. plaća i zdravstveno i mirovinsko na autorske ugovore.

  • mirrrna

    Broj poruka: 3

    Prijavi adminu

    drugo je pitanje smiju li se tijekom porodiljnog primati autorski honorari? načula sam da država zbog toga može ukinuti rodiljnu naknadu, ali ne znam postoji li za to zakonska osnova. hvala, pozdrav! 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.