Relaxbaby ležaljke

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • novamama2

Broj poruka: 61

Prijavi adminu

Drage mame, ima li netko iskustva s ovim ležaljkama? Vidjela sam ih na Facebooku i to je jedina stranica koju imaju. Čine mi se jako udobne, praktične i koliko vidim mogu se dugo koristiti.
    Kupila bi (čak i za poklon) , ali nigdje ne vidim kakva su iskustva s njima. Zna li netko kakve su?Stavljam link na facebook stranicu (ako se ne smije, isprike unaprijed)https://www.facebook.com/RelaxbabyCroatia?fref=ts

Tina0208

Broj poruka: 2756

Prijavi adminu

joooj kak su foraaa.....
    ali imam svega i previse i nemam kud s njom..

Laura 21.08.2014 :-*

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Ne znam kako bi dijete od pet godina ležalo u tome, moja bi se prva prevrnula i poklopila s time, slatko izgleda ali ne znam koliko je učinkovito, kak će beba ležati u tome ako se hoće okrenuti na bok, znači mora biti samo na leđima, i kaj je to spužva???

• novamama2

Broj poruka: 61

Prijavi adminu

Ima pojas za zavezati bebu,ali jasno mi je na šta misliš. Nema okretanja. Ja sam shvatila da je to nešto poput sjedalice, ali od ležaljke do fotelje. I mislim da je punjeno onim zrnicma.
    Ma, puno toga mi je nedorečeno, zato sam se nadala ovdje naći neko iskustvo, "guglala" sam, ali ništa.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.