Moja dijecica bila su u susjednoj Sloveniji i na adventu u Becu, uzivali su.Moj sincic koji je sad treci razred opcinjen je kartama i zastavama, sam ih crta i lijepi po svojoj sobi.Zelja mu je velika Brazil zbog nogometnog prvenstva i Legoland. Atlas bi bio prekrasan poklon za njega i nagrada za petice u skoli:)
Malisan ima 10,5mjeseci i za sad nije puno obisao ni Hrvatsku,a nije putovao ni preko granice. Tata je radio na brodu pa je obisao istok svijeta i price su mene odusevile,a ne sumnjam da ce i njega. Voljela bi jednog dana da svi troje odemo na neko jako zanimljivo i poucno mjesto. Mama je obilazila Europu. Barcelona, Monaco,Can,Venecija,Zurich,Gardeland,Europa park u Njemackoj.. Zeljela bi da i sin nastavi nasim stopama. Ako ne uz roditelje onda samostalno. Neopisivo iskustvo!
Atlas bi bio savrsen uz tatine price o putovanju na brodu i posjetu jako dalekim zemljama. Razveselio bi nas jako. I mogli bi razmisljati o zajednickoj destinaciji. :))
Obisli smo puno gradova po Lijepoj Nasoj s nasim malim od skoro 5 mjeseci. Malo na more, malo u planine, zadnje putovanje je bilo na Zavizan. Prekrasno mjesto! A sto nas tek ceka za manje od dva mjeseca kad se selimo na drugi kontinent. Bit ce veselo u avionu 10 sati. Nas mali putnik s dvije putovnice jos niti ne zna da je svjetski covjek
Sortiraj odgovore
Najstariji