Prvi susret djeteta s domaćom životinjom

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Kako je izgledao prvi susret vašeg djeteta s nekom domaćom životinjom?

    Opišite nam u raspravi od 25. veljače do 3. ožujka u 11 sati, a 5 čitatelja osvojit će Janko rajf s ušima i po dvije ulaznice za film Janko Strižić u CineStar kinu po izboru te 10 čitatelja po dvije ulaznice za film Janko Strižić u CineStar kinu po izboru.

    https://klokanica.24sata.hr/vrticka-dob/igra-i-aktivnosti/osvojite-ulaznice-za-film-janko-strizic-i-rajf-s-usima-2538 [klokanica.24sata.hr]

  • pletenica

    Broj poruka: 15

    Prijavi adminu

    Moja djevojčica se prvo susrela s kokama kod bake i dede, a susret je izgledao tako da je koka lepršala po dvorištu jer je Lana trčala za njom i htjela da joj koka da jaaaaa (jaje) :)

  • josipa.kristic.7

    Broj poruka: 8

    Prijavi adminu

    Naša ljepotica prvi put susrela se kod dide sa malenim zečićima. Tek su izašli, još maleni i razigrani a bilo ih je jako puno, sigurno preko 15. Naša malena imala je oko godinu dana i naravno njen prvi susret zabilježili smo kamerom. Taj video uvijek rado pogledam jer se uvijek nasmijem od srca i raznježim. Kako su zečići bili razigrani, bila je i ona. Skakutala mi je u naručju, veselila se, smijala i nije ih se bojala nego dirala rukicama. Sada sam sretna jer se tako rano upoznala sa životinjama jer ih i danas sve voli i ne boji ih se!

  • gabika

    Broj poruka: 9

    Prijavi adminu

    Budući smo imali staru baku na selu, često smo boravili kod nje, pa smo se i “druzili” s macama, psima, kokama, a kad smo malo narasli onda smo voljeli biti pastiri bakinim ovcama i kravicama. Prvi susret s kokama i trčanje za njima, a tek oduševljenje kada smo “skupljali” iznešena jaja.

  • MamaSBC

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Moj sin (10) prvi puta je vidio krave i kokice sa cca 2g. Bili smo na vikendici na selu i susjeda je rekla da ga odvedemo da vidi životinje. Sav sretan je otrčao k susjedi i nismo ga vidjeli idućih pola sata. Kada smo odlazili samo je pričao o kokama i kravama i pitao kada ćemo opet k njima. Kćer (6) je prvi puta vidjela svinjice i krave sa cca 2 godine, i stalno nas je vukla prema njima i govorila Pepa Pig, Pepa Pig ili Muu Muu, dok joj krava nije osgovorila sa Muuuu, a dijete se od straha rasplakalo. Iduće 2 godine nije išla blizu krava.

  • Avatar ninanesto

    ninanesto

    Broj poruka: 17

    Prijavi adminu

    Moj stariji sin se prvi put susreo sa kravom kad smo išli u posjet rođacima na selo. Imao je oko 4 godine. Kad je vidio kravu bi je sav u šoku, nije rekao ni riječi. Tek sutra dan kad sam mu dala čašu mlijeka rekao je: mama ja nebi mlijeko, kravica se nije oprala jako je smrdila, ovo mlijeko je isto onda zmazano.

  • bubi13

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Prvi susret dogodio se je kada se u našu zgradu uselio novi susjed sa svojim prekrasnim labradorom po imenu Cezar. Moja tada jednogodišnja djevojčica rekla je evo moga konjića, ihhhaaa i svim silama pokušala se je popesti na njega i zajahati ga.

  • Avatar rhaea

    rhaea

    Broj poruka: 127

    Prijavi adminu

    Naš prvi susret s domaćom životinjom bio je ko scena iz skrivene kamere, muž dan danas ne može prežalit što to nije snimio.
    Naime, muž, mali i ja bili smo u Bosni kod muževih rođaka. Oni žive na selu i baš smo se čudili kako ni oni ni itko od susjeda ne drži nikakve životinje, pa barem koke. I tako kad smo već bili tamo, muž nam je odlučio malo pokazati okolicu, mjesta na kojima se igrao kao dječak. I tako između ostalog odlučio nas je odvesti do jedne crkvice. Parkirali smo u neposrednoj blizini i krenuli pješice prema crkvici. Mali je tada imao 10 mjeseci pa sam ga nosila na rukama, mi smo išli prvi i da ga zabavim skakutala sam i nešto mu pjevala. Odjednom se na puteljku ispred nas pojavila -  gospođa Krava! Ja sam se ukipila od nevjerice i straha, bila je ogromna, debela, počela sam vriskat, dozivat muža, potpuno izgubljena a mali se krenuo smijat iz sveg glasa, nikad dotad nisam vidjela da se nečemu toliko raduje i veselo hihoće, sav se zacrvenio, pružao rukice i pokazivao na kravu. Naravno, muž mu se pridružio, počeo muuuuukati, njemu je pak bilo smiješno da sam se ja prepala “obične krave” a dijete joj se toliko razveselilo. Tad je došla i žena koja je vodila kravu i njeno tele tako da smo vidjeli i malog telčića, njega smo morali i pomaziti jer naš mali ljubimac nije prestajao vriskati i pokazivati na njega. Malo ga je mazio, malo ga čupao za pahuljastu dlaku, a kad mu je telčić polizao ruku ostao je u čudu, gledao u rukicu i pružao meni da ga pobrišem. Sve u svemu prvi susret sa domaćom životinjom bio je nezaboravan.

  • zjazvic

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Kada sam dvogodisnjeg sina vodila u setnju na Bundek, spustili smo se do vode gdje su bili labudovi, bili su veliki kao i moj sin pa ih je u cudu gledao a i oni njega, objasnila sam mu da ih samo gleda i da ih ne ne dira pa je nekoliko dana poslije tog susreta opet htio na Bundek kod labudova.

  • mar3

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Već od prvih mjeseci života sin je bio u kontaktu s psom pod imenom Ben kojeg je obožavao, tako da od tada sve pse zove Ben. Čak su i neki vlasnici svoje pse odlučili nazvat Ben zbog njega, jer im je to bilo toliko slatko.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.