U 57godini sam,imam urednu mjesečnicu
Dobila sam je s 14g,rodila 1.dijete s 21g,i tako redom ćetvero.
Ljecila karcinom grlica naternice u 1.stupnju
Poslije 4.djeteta.
s 36 sam rodila svoje 5.dijete
Svako sam dijete rodila vec po predvidenom terminu točno u dan zapisanog datuma.
Željela sam jos djece no suprug je smatrao da je lijepo imati i petero.
Uvijek bi se rado pozvala na novu trudnoću s iščekivanjem mjesečnice u terminu u sebi sam imala novi izazov za majćinstvo.
No dolazile su redovito uglavnom 28.dan.
Nikada nisam koristila kontracepciju te planirala obitelj po oginoqnaus i bilings metodi.
No nisam se nikada bojala nove trudnoće naprotiv prizeljkivala bi je.
Svako dijete znam kada sam začela te taj čas blagoslivljala i nadalje.
To je za mene "osobica" koja je dobrodosla na svijet.Dojila ih dugo.
Uvijek sam gledala da budem u skladu s mužem te da se nekažnjavamo izostavljanja naših intimnih sjedinjenja.
Držim da zdravi i redoviti sexualni odnos meďu supružnicima održava sve u dobroj formi jednako tako hormone i harmoniju bračnog života.
Djeci je bilo važno vidjeti nas zaljubljene.
Nisam pušać i alkohol ne konzumiram
/osim prigodno/
Jedem zdravo trudim se puno kretati i ne gomilati kile.
Treniram fitnes.
Radovati se svemu i radovati svakoga.
Vjerujem da zdravo djetinjstvo pored zdravih roditelja koji se vole i daju dobar primjer sve moze se održati u ravnoteži.
Preporučam zdravi brak s prirodnom regulacijom poroda,želju za mnogobrojnom obitelji,puno zagrljaja i manje brige oko nečega što mije bitno već samo prestiž i pošast ovoga vremena.
Moja djeca koja su sada roditelji i uredno visokoobrazovani tvrde da sam im dala dobar primjer i da je moja ljubav i želja da oni dođu na svijet moja zasluga za produljenu reproduktivnost i zdravlje.
Sortiraj odgovore
Najstariji