'Proslave rođendana pretvorili smo u svadbe, zaboravljamo da je djeci jedino važno da se druže i igraju'

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Mirna_LaVentura

    Mirna_LaVentura

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    Dragi svi,
    imam dugogodišnje iskustvo u radu kao animator u igraonicama. Naši sami početci rada prije nekih 10-ak godina, fokus je uvijek bio na čistoj animaciji. Kako su godine odmicale u igraonice su se uvodili playstationi, VR igrice i sl., zatim je došlo do napuhanaca te na kraju do najvećih labirinata, a fokus na djecu je stavljen na minimum. Zašto je to tako? Zato što je lakše. Roditeljim se isprezentira materijalno, sve jako lijepo izgleda, djeca naravno da to vole, a animatori su tu da samo paze na vašu djecu. Matematika štima. Nakon dugo godina otišla sam iz igraonica pošto animacija, druženje i igre su svedene na minimum. Otvorila sam LaVentura obrt gdje iznajmljujete animatora koji s djecom radi samo i čistu animaciju. Djeca će se međusobno igrati, natjecati, biti maknuti od tehnologije i barem tih par sati biti “djeca” ona kakva smo mi bili :). Ako želite možete nam se javiti na instagram profil LaVentura (@laventura.hr) • Instagram photos and videos [instagram.com] ili facebook profil (1) LaVentura | Zagreb | Facebook [facebook.com]. 
    Lijep pozdrav

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.