Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Misliš na dudu varalicu? Kupila sam prije mjesec dana te od 6 kao, međutim i dalje kombiniramo kako kad koju, jer nije vezana samo za jednu. Mislim da je to samo marketing, normalno duda obje iako je ova od 6mj malo na očigled duža.
Moj ima 6 mjeseci i dudu varalicu od 3-9mj (pise na paketu). I to cu mu promjenit kad bude imao 8mj,onda cu uzet vecu. Dudu na flasici ima 3+,to cu promjenit za mjesec dana na 6+
Mi koristimo nukove dude, i za bočicu i dudu varalicu. Nisam joj pokušavala davati druge jer je te odmah prihvatila. Imaju od 0-6 mj, 6-18 mj a ništa između, to mi je malo čudno??? Ove od 6-18 mj izgledaju mi jako velike pa ih nisam kupila.
Dude varalice sam promijenila tj. uzela one veće nakon 6.mj i prihvatila je odmah. Dude na bočicama mijenjala sam kad primjetim da dugo pije ili se umori ili uznoji dok ne popije obrok, ali obično se to poklapalo i sa mjesecima navedenim na dudama.
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Sortiraj odgovore
Najstariji